Često pijete dok vozite? Ovo je rešenje za vas! (FOTO) (VIDEO)

SIMULATOR VOŽNJE

Često pijete dok vozite? Ovo je rešenje za vas! (FOTO) (VIDEO)

Za ovakvo zadovoljstvo u virtuelnom svetu moraćete da platite više nego za automobil
Objavljeno: 16:40h

Ako simulator trka košta više nego pravi automobil, to znači da je u pitanju ozbiljna mašina! Robot potrčko koji će doneti sve što vam zatreba! (FOTO) (VIDEO)​

cxcsimulations.com / promo
cxcsimulations.com / promo

Kompanija CXC Simulations je svojim novim simulatorom Motion Pro II prevazišla sve barijere, pri čemu je verovatno njegova „najluđa“ karakteristika volan koji prenosi povratne uticaje i za koji kažu da je toliko jak da može da povredi vozača.

Sa početnom cenom od čak 54.000 dolara, Motion Pro II ima potpuno funkcionalnu komandnu tablu, nekoliko widescreen ekrana, zvučnike, pedale i trkačko sedište koje se naginje u skladu sa onim što se dešava na ekranu.

cxcsimulations.com / promo
cxcsimulations.com / promo

Elektro bajs revolucija: Samo kafu što ne kuva! (VIDEO) (FOTO) Poseban ugođaj pravi volan, koji dolazi u nekoliko oblika. On ima servo motor koji je povezan sa letvom volana, pa je volan toliko jak da, ako se „virtuelno slupate“ i ne pustite volan dovoljno brzo, on će imati dovoljno obrtnog momenta da stvori udarnu silu jednaku onoj kod pravih sudara i da vam polomi ručne zglobove. Uživajte! (Espreso.co.rs / Tech Lifestyle)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.