GEJMERI, od sada s PS3 emulatorom igrice u NAJJAČOJ REZOLUCIJI, čak 4K! NEVEROVATNO IZGLEDA! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Printscreen: Youtube

budućnost je ovde

GEJMERI, od sada s PS3 emulatorom igrice u NAJJAČOJ REZOLUCIJI, čak 4K! NEVEROVATNO IZGLEDA! (VIDEO) (FOTO)

Apdejt pored renderovanja visoke rezolucije donosi i Anistropic Filtering što dodatno povećava nivo detalja kod tekstura

Objavljeno:

Neka od najlepših sećanja gejmera su iz vremena kada se igralo na starim konzolama Playstationa, a sada je to potpuno dostiglo novi nivo! Neverovatna rezolucija i još bolji doživljaj. Budućnost je stigla!

Sada je pred vama apdejt koji dozvoljava renderovanje visoke rezolucije i omogućuje igračima da rezoluciju podese i do 10K.

Jedan od najnaprednijih Playstation 3 emulatora na kome brojni programeri svakodnevno rade jeste RPSC3 emulator. Određeni broj igara već dokazano rade na ovom emulatoru i to bez problema.

foto: Printscreen/youtube

RPSC3 emulator se u velikoj meri oslanja na rad procesora, dok je potencijal grafičkih kartica slabo iskorišćen zato što one “prosto renderuju grafiku iz 2006. godine” i da je za pokretanje igara u 4K potrebna kartica sa Vulkan podrškom. Apdejt pored renderovanja visoke rezolucije donosi i Anistropic Filtering što dodatno povećava nivo detalja kod tekstura, a tu su i nova podešavanja, koja proširuju podešavanje iskustvo doživljavanja PS3 igara na računaru. U videu ispod možete pogledati kako renderovanje izgleda:

(Espreso.co.rs / B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.