PRVI SU SE USUDILI: GTA V odlazi u svemir i imaće četiri misije! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Duggy

OBAVEZNO PROBAJTE

PRVI SU SE USUDILI: GTA V odlazi u svemir i imaće četiri misije! (VIDEO)

Vreme je da se ovozemaljski poslovi zamene svemirskim - čudi nas da smo ovoliko i čekali

Objavljeno:

Različite modifikacije za Grand Theft Auto 5 omogućavaju da igrači preuzmu ulogu brojnih superheroja, životinja i ličnosti, zajedno sa novim lokacijama na mapi i grafičkim poboljšanjima. Došlo je vreme da se napusti planeta Zemlja, i započnu avanture u beskonačnim prostranstvima vasione, i to uz pomoć Grand Theft Space moda.

Grupa entuzijasta, koja vredno radi na kreiranju ove modifikacije, je predvođena sollaholla moderom, kome je glavna motivacija za ovakvu kreaciju to što se niko do sada nije usudio da napravi mod koji bi igrače odveo u svemir.

Mod je najavljen pre šest meseci, a po izlasku će pružati četiri svemirske misije, tako da neće biti samo prostog lutanja po svemiru, a za misije je pripremljen sinopsis: NASA naučnici su širom San Andreasa pronašli ostatke svemirskog broda. Nismo očekivali da će inteligentna forma života stići na našu planetu, ali oni dolaze i nisu prijateljski nastrojeni. Vaša misija je da se rešite vanzemaljskog šljama pre nego što dođu na Zemlju“.

Igrači će pored borbe protiv vanzemaljaca moći da istražuju svemir izvan Sunčevog sistema, moguće je i sletanje na planete. Tu su i različita svemirska vozila, šatlovi i lunarna vozila, takođe, korisnici će moći i da svojim likom slobodno lebde kroz kosmos.

Još uvek nije poznato kada će mod biti dostupan za preuzimanje, ali na Grand Theft Space stranici možete pratiti njegov napredak.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.