ŠTEKAJTE PARE: Nintendo SNES Classic konzola stiže uskoro!
Foto: Promo/Nintendo

gejmeri se raduju

ŠTEKAJTE PARE: Nintendo SNES Classic konzola stiže uskoro!

Iako joj cena nije niska, radujemo se povratku legendarne konzole

Objavljeno: 13:31h

Osamdeset evra je prilično visoka cena jedne retro konzole sa limitiranim brojem igara, ali smo ipak počeli da štedimo, za svaki slučaj. Nintendo Super SNES Classic konzola nasleđuje SNES Classic konzolu, koja je napravila dar-mar na tržištu, ali je ugašena početkom ove godine.

Konzola dolazi u minijaturnom paketu, sa dva kontrolera i dosad neobjavljenim nastavkom igre Star Fox. Među 21 igrom koju će igrači moći da igraju su:

PREKO 100 LIKOVA: Angry Birds za odrasle je stigao i besplatan je! (VIDEO)

Contra III: The Alien Wars, Donkey Kong Country, EarthBound, Final Fantasy III, F-ZERO, Kirby Super Star, Kirby’s Dream Course, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Mega Man X, Secret of Mana, Star Fox, Star Fox 2, Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, Super Castlevania IV, Super Ghouls ’n Ghosts, Super Mario Kart, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Super Mario World, Super Metroid, Super Punch-Out!! i Yoshi’s Island.

foto: Promo/Nintendo

Konzola će se u prodaji pojaviti u septembru, a mi se nadamo da će kompanija Nintendo uspeti da obezbedi dovoljno primeraka za kupovinu, jer je sa SNES Classic mini konzolom gadno omanula.

foto: Promo/Nintendo

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.