PREKO 100 LIKOVA: Angry Birds za odrasle je stigao i besplatan je! (VIDEO)
Foto: Promo/Rovio

leteće perje

PREKO 100 LIKOVA: Angry Birds za odrasle je stigao i besplatan je! (VIDEO)

Jednom nedeljno odvijaju se onlajn takmičenja, a „igrač protiv igrača“ način igranja nazvan je The Oinktagon

Objavljeno:

PhoneArena nazvala je ovu igruAngry Birds - verzijom za odrasle“ u svojoj najavi, a čini nam se da nam je jasno i zbog čega. Prema objavi, Angry Birds EVOLUTION sadrži nevaljao humor, šale na račun pop kulture, ali i novi sistem igranja koji se bazira na RPG stilu.

Spider-Man se vraća: Svet jedva čeka vrhunsku igricu! (VIDEO) (GIF)

Igra je urađena u saradnji sa novim studijom iz Nemačke, Chimera Entertainment, i milion igrača, koji su dobili priliku da je igraju prvi, ocenili su igru sa čak 4.5, od pet. Pet klasa ptica ima preko 100 likova za osvajanje i sakupljanje, konzolnu grafiku i „turn-based fajtersku“ mehaniku izvođenja, što je izvlači iz okvira klasičnih Angry Birds igara.

Jednom nedeljno odvijaju se onlajn takmičenja, a „igrač protiv igrača“ način igranja nazvan je The Oinktagon. Tokom igranja igrači sakupljaju nove ptice, ali i nagrade, koje su bogate, tvrdi Rovio, izdavač igre.

Igra je besplatna za igranje, ali sadrži i članarinu od 25 dolara, koja je opciona i omogućava „bogate mesečne nagrade i mogućnosti“, a Angry Birds EVOLUTION upravo je sletela na App Store i Google Play.

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.