Fejsbuk će uskoro da briše fotke sa vašeg profila, ovo morate da uradite da biste ih sačuvali!
Foto: AP

požurite

Fejsbuk će uskoro da briše fotke sa vašeg profila, ovo morate da uradite da biste ih sačuvali!

Fejsbuk je prošle godine započeo postepeno ukidanje te funkcije kako bi ohrabrio korisnike da preuzmu te fotografije i smeste ih na računar
Objavljeno: 11:35h

Fejsbuk bi uskoro mogao da izbriše fotografije sa vašeg profila koje ste možda i zaboravili, ili čak niste znali ni da postoje. Fejsbuk je čestitao Ramazan vernicima, a čestitka je naišla na ogromnu osudu (FOTO) Te fotografije trenutno "žive" u privatnom folderu "Synced" ili "Synced from Phone" u vašim Fejsbuk fotografijama.

foto: Bojan Džodan

Fejsbuk je još 2012. godine pokrenuo dodatnu funckiju foto sinhronizacije koja automatski podiže fotografije s telefona u privatni album. Kompanija je tada želela da olakša način na koji možete da delite vaše fotografije na internetu kada to poželite. Ali, Fejsbuk je prošle godine započeo postepeno ukidanje te funkcije kako bi ohrabrio korisnike da preuzmu te fotografije i smeste ih na računar, ali i da koriste njihovu aplikaciju "Moments".

foto: Reuters / Dado Ruvic

Fejsbukće izbrisati sve fotografije koje su prethodno bile u folderu "Synced" osim ako ih korisnici ne preuzmu i prijave se na "Moments" gde bi trebalo da ih prebace pre 7. jula.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.