Neverovatna nova opcija na Instagramu ČUVA ZDRAVLJE korisnika!
Foto: AP

ovo se neće baš svakom svideti

Neverovatna nova opcija na Instagramu ČUVA ZDRAVLJE korisnika!

Iako ova funkcija još uvek nije ozvaničena od strane Instagrama, trend ka zdravijoj upotrebi pametnih telefona je sve više aktuelan

Objavljeno:

Iako ovu funkciju već imaju korisnici iOS 12 verzije, Instagram, navodno, planira da i svojim korisnicima obezbedi mogućnost da prate koliko vremena provode na njemu.

Instagram će koristiti funkciju pod nazivom "User Insights", koja će prikazivati koliko vremena provodi korisnik na aplikaciju svakog dana. Da li će to stvarno uticati na korisnike, da manje koriste i ovu aplikaciju, ali i telefone/računare/tablete, ne znamo, ali želja da se korisnicima obezbedi više opcija, jeste za pohvalu.

Još jedna funkcija je u razvoju, a ona će Instagram korisnicima omogućiti da limitiraju koliko obaveštenja dobijaju od aplikacije, što bi u teoriji moglo smanjiti vreme koje provedu na i oko aplikacije. Novi hamburger meni na profilnoj stranici će otvarati meni koji uključuje i link ka "User Insights", kako piše Phonearena.

Iako "User Insights" funkcija još uvek nije ozvaničena od strane Instagrama, trend ka zdravijoj upotrebi pametnih telefona je sve više aktuelan.

Slične funkcije i karakteristike se očekuju od još više aplikacija, a naredni korak bi mogao biti i gašenje aplikacije ili telefona u određenim intervalima kada se predugo koriste.

Bonus video

ZNATE KAKO JE ARMSTRONG ŠETAO PO MESECU, ALI OVO JE 10x ZANIMLJIVIJE! Nasini astronauti se bore sa gravitacijom i NEPRESTANO GUBE!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.