STIDLJIVI APPLE: Konačno su na Instagramu, da li ćete ih pratiti? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

#pratitejabuku

STIDLJIVI APPLE: Konačno su na Instagramu, da li ćete ih pratiti? (FOTO) (VIDEO)

Kompaniju već prati 310.000 naloga širom sveta, koji „masovno“ lajkuju „Shot on iPhone“ slike, pa tako najpopularnija, ova s pozdravom, ima preko 40.000 lajkova

Objavljeno: 11:06h

Ako volite da gledate reklame za iPhone, onda je Apple Instagram nalog pravo mesto za vas. Nakon godina i godina „odsustva“, Apple je napravio zvaničan Instagram nalog, na kojem je istog trenutka objavio oko 40 fotografija i 18 priča (!!!) koje možete da pregledate dok se Instagram ekipa iz Kupertina opet ne pojavi na toj društvenoj mreži.

U svom stilu, Apple prati samo šest naloga, koji su vezani uz njegove servise, a kompaniju već prati 310.000 naloga širom sveta, koji „masovno“ lajkuju „Shot on iPhone“ slike, pa tako najpopularnija, ova s pozdravom, ima preko 40.000 lajkova!

A post shared by apple (@apple) on

Fanovi su oduševljeni, naravno. Apple i radi ovo zbog njih, a vi skoknite do njegovog naloga da vidite koliko iPhone kamera zaista može da bude spektakularna za video i fotografiju, kad je u rukama majstora - sigurni smo da su mnoge fotke nastale u studijskim uslovima, uz profi rasvetu i fotografe, ali to nikako ne umanjuje kvalitet slika, koji je besprekoran.

A post shared by apple (@apple) on

Takođe, važno je istaći da su slike napravili ljudi koji koriste iPhone, ne Apple (makar je tako u najvećem broju slučajeva).

I još jedna stvar...

A post shared by apple (@apple) on

Najveći Apple fan među IT sajtovima i najbliskiji IT sajt Apple ideologiji, The Verge, ima svoju teoriju zašto je Apple čekao do sada na Instagram nalog - možda zato što se aplikacija pojavila i na Android platformi?!!

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.