Nema više varanja: YouTube uveo PornHub opciju! (VIDEO)
Foto: AP

smanjiće prevare

Nema više varanja: YouTube uveo PornHub opciju! (VIDEO)

Ipak, YouTube nije kopirao PornHub, jer se iza uvođenja ove opcije krije „borba“ protiv „clickbait“ video sadržaja, koji su preplavili YouTube mrežu

Objavljeno: 07:13h

Novi način brzog pregleda YouTube snimaka korisnici su odmah povezali sa istom opcijom koja je na PornHub sajtu dostupna već godinama.

Stavite pokazivač miša i GIF animacija će prikazati nekoliko sličica iz YouTube videa kao prikaz onog što ćete videti kad kliknete na PLAY dugme.

Naravno da su korisnici dobro reagovali na YouTube thumbnail opciju koja se polako uvodi za sve YouTube veb i aplikacije, ali i naravno da su odmah poistovetili ovu opciju s onom koju nudi najpoznatiji sajt za odrasle.

Gasi se Vertu: Propao brend luksuznih telefona! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, YouTube nije kopirao PornHub, jer se iza uvođenja ove opcije krije „borba“ protiv „clickbait“ video sadržaja, koji su preplavili YouTube mrežu.

Korisnici trenutno ne mogu da izaberu sličice koje će se prikazati onima koji žele da na brzinu pregledaju sadržaj videa i na taj način korisnik koji želi da pogleda video brzo i lako može da dobije uvid u kvalitet videa, deo njegovog sadržaja i tek nakon toga, ako mu se dopada to što je video u kratkoj animaciji klikne na PLAY dugme.

Na ovaj način smanjiće se broj prevara sa lošim video sadržajima na YouTube mreži, ali i povećati zadovoljstvo onih koji gledaju te sadržaje, što će kreatorima video sadržaja doneti veću zaradu i satisfakciju da stvaraju još zanimljivije video klipove, objavljeno je na YouTube Help stranici prilikom prezentacije nove GIF opcije.

Novi YouTube thumbnail prikaz video sadržaja polako će se prikazivati korisnicima veb verzije video mreže, a potom i YouTube aplikacija.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.