NISTE ZNALI ZA NJIH: Evo kako da pronađete skrivene poruke na Facebooku!
Foto: Reuters

zaobiđite filtriranje

NISTE ZNALI ZA NJIH: Evo kako da pronađete skrivene poruke na Facebooku!

Velike su šanse da imate nepročitane poruke na ovoj društvenoj mreži, a da to ni ne znate. Evo kako da proverite

Objavljeno:

Fejsbuk je veoma slojevita aplikacija. Možete koristiti samo vidljive stvari, ali možete i kopati malo, da otkrijete stvari uglavnom skrivene u vašim svakodnevnim interakcijama na ovoj društvenoj mreži.

TAJNA GALERIJA: Od sada možete arhivirati Instagram fotke!

Jedan takav primer su poruke. Možda smatrate da znate sve što se nalazi na vašem fejsbuku. Međutim, možda i ne shvatate da imate neke skrivene poruke koje vas čekaju tamo.

Kada proveravate svoje poruke, vidite samo prepiske sa prijateljima na ovoj društvenoj mreži. Ali to nisu sve vaše poruke. Fejsbuk filtrira poruke od ljudi sa kojima niste prijatelj. Ovo je generalno dobra stvar, jer filtrira mnogo spam poruka. Međutim, ponekad, prava poruka od nekog ko vam još uvek nije prijatelj na mreži, zapadne tu, u ničijoj zemlji.

foto: Reuters

Da proverite vaše skrivene poruke, otvorite Fejsbuk na desktopu. Potom idite na Messages ikonicu u gornjem desnom uglu. U meniju koji izađe ispod, videćete "Message Requests", odmah pored "Recent".

Izaberite Message Requests. Ovde su poruke od Fejsbuk korisnika koji žele da razgovaraju sa vama, ali vam još uvek nisu prijatelji. Takođe možete otići na See Filtered Requests na dnu menija za još potencijalnih propuštenih poruka, prenosi The Daily Dot.

foto: Facebook printscreen

Ovim porukama možete pristupiti i preko Facebook Messenger-a. U aplikaciji, idite na Settings u donjem desnom uglu, u pitanju je ikonica koja izgleda kao lista, i potom idite na People.

Slično desktop verziji, idite na Message Requests, i potom Filtered Requests. Ovo će prikazati sve poruke, za koje Fejsbuk smatra da nisu vredne vaše pažnje. A možda jesu.

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.