TAJNA GALERIJA: Od sada možete arhivirati Instagram fotke!
Foto: AP

SVE JE MOGUĆE

TAJNA GALERIJA: Od sada možete arhivirati Instagram fotke!

Nova opcija sa novim ažuriranjem je stigla na Instagram, koja vam omogućava da arhivirate nepoželjne fotografije, u tajnu galeriju

Objavljeno:

Veoma česta situacija koja se mnogima desila: skrolujete kroz vaše Instagram objave, kada primetite TU fotografiju. Ne znate zašto ste je okačili, možda ste bili pijani, ali ne sviđa vam se ni malo.

Doduše, ima solidan broj lajkova, pa niste sigurni da želite da je obrišete.

Imate sreće, Instagram sada nudi kompromisno rešenje za ovakve situacije, kada želite da sakrijete fotografiju od javnosti, ali i dalje želite da je imate u dubinama interneta.

Windows XP i dalje živi, stiglo ažuriranje!

Nova opcija, koja je prošla testiranje tokom maja, se zove Archive, i u suštini stvara specijalnu, privatnu galeriju, gde se sve vaše skrivene fotke pojavljuju, prenosi phoneArena.

foto: Promo/Instagram

Ova opcija je verovatno dizajnirana da se bori sa problemom korisnika, koji obrišu svoje stare slike, pa se odmah potom pokaju. A i nije iznenađenje da je dodata, imajući u vidu da Facebook, vlasnik Instagram-a, nudi svojim korisnicima opciju da sakriju objave od javnosti, već godinama.

foto: Profimedia

Arhiviranje fotografija se vrši tapkajući na "..." meni fotografije, gde se nalaze i druge opcije poput Edit i Delete. Opcija izlazi sa verzijom 10.21 ove aplikacije, koja je dostupna na iOS App Store i Google Play.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.