UHVATILA DEČKA SA LJUBAVNICOM NA GOMILI PA MU SE BRUTALNO OSVETILA: Ono što je našla posle ODNOSA ju je DOKRAJČILO
Felisija Burzota je na društvenoj mreži „TikTok“ u videu ispričala kako je saznala da je partner vara, Foto: printscreen/ tik tok/ feliciaburzotta

neverica

UHVATILA DEČKA SA LJUBAVNICOM NA GOMILI PA MU SE BRUTALNO OSVETILA: Ono što je našla posle ODNOSA ju je DOKRAJČILO

Nazvala je restoran, opisala kakvog muškarca traži i rekla da mu priprema jedno iznenađenje.

Objavljeno:

Felisija Burzota je na društvenoj mreži „TikTok“ u jednom videu ispričala kako je saznala da je partner vara. Rekao joj je da ide u restoran s prijateljima, a pošto je već neko vreme sumnjala da je vara, odlučila je da pozove restoran i pita samo jedno pitanje koje će joj otkriti da li je njena intuicija tačna ili ne.

Pozvala je restoran, opisala kojeg muškarca traži i rekla da mu priprema iznenađenje, pa želi da zna da li su stigli njegovi prijatelji ili ženska osoba, odnosno sestra. Hostesa restorana rekla je da sedi samo sa ženskom osobom, pa da pretpostavlja da mu je to onda sestra.

Felisija se zahvalila, prekinula vezu i shvatila da su njene sumnje u njegovu vernost tačne. Pošto je video pogledalo više od 5 miliona ljudi, a mnogo njih je tražilo da ispriča šta se dalje dešavalo, ona je snimila još jedan video sa objašnjenjem.

U njemu je ispričala da, kada je zvala restoran, nije bila u gradu. Čim se vratila, otišla je kod njega kući i u krevetu pronašla veštačku trepavicu, koja nije bila njena jer ih ona ne nosi. Raskinula je odmah s njim. Kaže da se sada oseća bolje nego ikada.

BONUS VIDEO:

01:26

Aleksandra Nikolić proslavila 26. rođendan

(Esrpeso/ Naj žena/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.