OVA OPTIČKA ILUZIJA OTKRIVA KOLIKO STE SIGURNI U SEBE: Ono što PRVO VIDITE pokazaće kakva vam je PODSVEST (VIDEO)
Optička iluzija, Foto: Printscreen TikTok/mia_yilin

pažnja

OVA OPTIČKA ILUZIJA OTKRIVA KOLIKO STE SIGURNI U SEBE: Ono što PRVO VIDITE pokazaće kakva vam je PODSVEST (VIDEO)

U videu, kreatorka sadržaja otkrila je šta to može značiti

Objavljeno:

Tvorci ove optičke iluzije tvrde da ona otkriva da li doživljavate sumnju u sebe ili sumnje drugih uzrokuju nesigurnost u vama – u zavisnosti od toga šta prvo primetite.

Sliku je podelila kreatorka na TikToku, Mia Yilin, koja ima više od 457.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži gde je postala popularna zbog svojih dubokoumnih tumačenja različitih optičkih iluzija.

Objava je do sada prikupila 15 hiljada pregleda, više od 1500 lajkova i 20 komentara od osoba koje se mogu poistovetiti s opažanjima sugerisanim u Mijinom testu ličnosti.

Nazvana „Šta prvo vidite na ovoj slici?“, tvrdi da njena najnovija iluzija može otkriti da li gledate na život kroz umetničku prizmu ili ako ste posebno sposobni da se oporavite od nesreće.

Slika prikazuje i pticu i starinski gramofon – pri čemu Mia otkriva da ono što prvo primetite može pružiti znakovitu naznaku o vašoj ličnosti, piše Daily Mail.

U videu, kreatorka sadržaja otkrila je šta to može značiti ako prvo primetite pticu.

„Ako ste prvo videli pticu, tada često gledate na svet kroz umetničku prizmu i nalazite lepotu u najmanjim detaljima. Međutim, doživljavate puno sumnje u sebe i borite se da u potpunosti prihvatite svoju jedinstvenost i kreativnost zbog toga“, istakla je.

Mia je zatim podelila šta to znači ako prvo primetite starinski gramofon, sugerišući da, jednom kada napravite grešku, možete iz nje naučiti.

„Ako ste prvo videli starinski gramofon, onda ste osoba koja uvek može oporaviti se od nesreće i učiti iz svojih grešaka. Imate najsjajnije ideje, ali sumnje drugih ljudi uzrokuju da sumnjate u sebe“, rekla je ona.

Dodala je savet za oba tipa ličnosti: „Obavezno verujte svojim instinktima i sledite svoje snove“.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.