OVA MAMA JE IZLUDELA INTERNET: Zbog onog što radi, smatraju je NAJKONTROVERZNIJOM IKAD! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/rawmotherhood

STRAŠNO!

OVA MAMA JE IZLUDELA INTERNET: Zbog onog što radi, smatraju je NAJKONTROVERZNIJOM IKAD! (VIDEO)

Roditeljstvo je komplikovan proces, a može da bude i još složeniji ako se roditelji baš i ne slažu sa bakama i dekama oko modela odgoja mališana.

Objavljeno:

Način na koji vaspitavate svoju decu zavisi od mnogo faktora. Vaše lično kućno vaspitanje, odgoj vašeg partnera i lična ubeđenja imaju veliku ulogu u tome kakav ćete roditelj biti. Alternativne metode odgoja dece su sve više u usponu, a portal Srećna Republika vam donosi priču o jednoj od njih.

Naime, ako ste u poslednjih par godina čuli izraz “hrskava mama” i nekoga polgedali čudno zbog toga, to je sasvim razumljivo. Ova metoda podizanja i vaspitavanja dece baš i nije rasprostranjena na našem podneblju, ali je zato poprilično česta u Americi.

Radi se o roditeljima koji svojoj deci ne daju nikakvu termički obrađenu hranu, uglavno su vegani i ne kozumiraju namirnice koje sadrže veštačke boje i konzervanse. Isti taj model ponašanja prenose na svoju decu od rođenja.

Ispovest upravo jedne takve majke je zapalila društvenu mrežu TikTok. Radi se o mami po imenu Džordan, koja na svom kanalu “rawmotherhood” deli neke poprilično kontraverzne stavove.

Striktna pravila

Naime, ona ne dozvoljava da joj bilo ko u kuću unese mobilni telefon, njena deca nikada ne dobijaju poklone, veruje da ptice nisu stvarne i naravno svojoj deci ne dozvoljava da konzumiraju bilo šta osim sirove veganske hrane. Ukoliko vas je ovo nije dovoljno zbunilo, spremite se za konfuziju veka.

Poslednja u nizu njenih dogodovština se odigrala tokom Uskrsa, kada su njoj i njenoj porodici u posetu došli svekar i svekrva i deci doneli korpu punu uskršnjih slatkiša. Ona je prvo od njih zahtevala da mobilne telephone ostave van kuće, a kada je videla korpe pune slatkiša, poludela je od besa.

(Espreso/SrećnaRepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.