PROFI DETEKTIVKA! Pronašla TAMPON kod dečka u SOBI i bacila se na POSAO, njena METODA otvara NOVA VRATA! (VIDEO)
Lois Saunders, Foto: Printscreen/TikTok/loissa4

genijalno!

PROFI DETEKTIVKA! Pronašla TAMPON kod dečka u SOBI i bacila se na POSAO, njena METODA otvara NOVA VRATA! (VIDEO)

Otkako je objavljen, mnogi korisnici se nisu mogli da odluče da li je njena metoda otkrivanja istine genijalna ili sasvim nenormalna

Objavljeno:

Lois Saunders je sedela sa svojim dečkom kad je krajičkom oka ispod njegove garderobe ugledala žuti zamotani tampon i maskaru koji nisu pripadali njoj. Kad ga je upitala o tome što je pronašla, on je sve porekao pa je uzela stvari u svoje ruke, kako piše Mirror.

Otišavši na svoj TikTok profil @loissa4 kako bi podelila svoju priču, Lois je otkrila: "Kada nađete tampon i maskaru ispod ormara svog dečka, a on sve poriče, morate sami istražiti."

U videu, koji je pregledan više od 4,1 milion puta u samo 24 sata, Louis je otkrila da je kontaktirala kompaniju za sanitarne proizvode Tampax kako bi saznala kada je tampon proizveden.

Srećom po Lois, zaposlenica po imenu Grejs odgovorila je na njen zahtev i rekla joj da je tampon napravljen 11. decembra 2019. godine, što je bilo pre nego što je započela vezu sa svojim partnerom. Loisin dečko tvrdio je da je tampon zacijelo ostavila prijašnja studentica pre nego što se uselio.

"Kod na omotu ili kutiji tampona je datum proizvodnje. Prema kodu koji ste priložili, 93452080N2, tampon je proizveden 11. decembra 2019. Možete lako saznati datum proizvodnje po prve četiri znamenke godina, odnosno 9345. Broj 9 označava godinu, odnosno 2019., a broj 345 označava dan u godini, odnosno 11. decembar", objasnila joj je Grejs u mejlu.

Otkako je objavljen, mnogi korisnici se nisu mogli da odluče da li je njena metoda otkrivanja istine genijalna ili sasvim nenormalna.

"Grejs u Tampax-u zaslužuje povećanje plate", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Muškarci stvarno ne shvataju koliko smo pametne.”

“Ako me ikada otmu, zamolite Lois da reši moj slučaj”, našalio se jedan korisnik.

Bonus video:

00:09

Evo kakav pogled dok radi ima ćerka Jovana Memedovića

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.