POZNATI PEVAČ ZA KOJIM LUDUJU SRPKINJE POKAZAO KAKVIM TELOM RASPOLAŽE: Vežba isključivo u FARMERKAMA, zapalio mreže
l, Foto: Printscreen /instagram-lennykravitz

VIDEO

POZNATI PEVAČ ZA KOJIM LUDUJU SRPKINJE POKAZAO KAKVIM TELOM RASPOLAŽE: Vežba isključivo u FARMERKAMA, zapalio mreže

Na pragu sedme decenije izgleda nikad bolje!

Objavljeno:

Pevač Leni Kravic (59) poznat je po neverovatnoj fizičkoj kondiciji i besprekornom stilu, a ponovo je postao veliki hit na društvenim mrežama. Naime, on broji sitno do jubilarnog 60. rođendana koji je za desetak dana, a na pragu sedme decenije izgleda kao sa početka karijere.

Ovog puta, pevač je pokazao impresivnu formu vežbajući u farmerkama i bez majice. On je izvodio zgibove na ringovima i podizanje nogu, istovremeno radeći na gornjem delu tela i trbušnim mišićima. Mnogima nije promakla činjenica da Kravic vežba u farmerkama koje su zvonaste, spuštenog struka i savršene boje teksasa, uz koje je imao braon kožni kaiš sa zlatnom kopčom i naočare za sunce.

Na snimku, koji je u rekordnih nekoliko sati uveliko pregledan 2,4 miliona puta, on je svoj performans upotpunio pesmom "Human", koja je deo njegovog nadolazećeg dvanaestog studijskog albuma "Blue Electric Light". Ova neobična kombinacija modnog stila i vežbanja izazvala je oduševljenje među fanovima, koji su komentarisali kako je samo Leni sposoban da vežba u farmerkama. Dok su drugi izrazili divljenje za njegovu sposobnost da bez napora vežba u nekonvencionalnoj sportskoj opremi i to sa 60 godina.

Malo je reći da su pratioci bili oduševljeni, a priznanje su mu odali čak i oni koji ne prate njegov rad.

- Samo je Leniju dozvoljeno da trenira u farmerkama.

- Jedini lik na svetu koji izvodi ovakve vežbe u farmerkama Iv Sen Loran, naklon!

- Još jedan običan dan, još jedan Leni koji sa 60 izgleda bolje nego ja sa 20 i još izvodi gimnastiku u farmerkama, ne nisam besan uopšte.

- Posle vežbanja u kožnim pantalonama, a sada i ovim farmerkama, ubeđen sam da ovaj čovek nema ni jedan jedini par trenerki ili šortseva.

- Aplauz za ovu ikonu!

Kravic se veoma ozbiljno odnosi prema svojoj fizičkoj spremi, vežbajući pet ili šest dana nedeljno. On istovremeno pazi na ishranu, budući da je godinama vegan, a većinu namirnica uzgaja sam. Iako priznaje da mu je slabost nedostatak odmora, ističe da je to ključ njegove mladolikosti. Naime, pevač je otkrio da je naučio vrednost redovnog vežbanja od svog dede, koji je u svojim osamdesetim godinama provodio po pet sati vozeći bicikl.

BONUS VIDEO:

24:40

KVIZ-S07-EP18

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.