MUŠKARAC RODIO BEBU TELEVIZIJA SNIMILA CEO POROĐAJ: Način na koji je ZATRUDNEO JE ŠOKANTAN, da ne poveruješ
Muškarac raža dete, Foto: Printscreen / Youtube / tlc uk

video

MUŠKARAC RODIO BEBU TELEVIZIJA SNIMILA CEO POROĐAJ: Način na koji je ZATRUDNEO JE ŠOKANTAN, da ne poveruješ

Trudnoća je prošla lagodno i Ari je posle devet meseci rodio njihovu bebu

Objavljeno:

Ari je transeksualac. Rođen je kao devojčica Andrea, ali se oduvek osećao kao muškarac. Najveća želja mu je bila da rodi dete i to je ostvario pre dve godine.

Kada je imao 18 godina i dok je još živeo kao devojka Andrea, svojim roditeljima je priznao da voli žene i oni su ga odmah podržali, kao i u kasnijoj odluci da postane transrodna osoba. Kejtlin je bila njegova prva ljubav, ali i poslednja, s obzirom na to da je par i danas u vezi.

Upoznali se na fakultetu i zaljubili

- Upoznali smo se na fakultetu. Drugog dana na predavanju ugledao sam Kejtlin i pomislio da je to najlepša žena koju sam ikad video - ispričao je Ari za kanal TLC u Velikoj Britaniji, a televizija je ispratila i snimila poslednje dane njegove trudnoće i porođaj.

Kejtlin je bila sve vreme sa njim i uz njega, pa se i sama prisetila kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

- Nisam ga primećivala mesecima - priznala je, a onda je Ari ispričao kako su raskinuli posle tri meseca i kako mu je onda tada slomila srce. Ipak, sve vreme se nadao pomirenju zato što je ona "najzgodnija osoba sa kojom je ikad imao intimne odnose".

BONUS VIDEO:

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

(Espreso / Alo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.