OTIŠAO SA DEVOJKOM KOD LEKARA NA ULTRAZVUK, PA OSTAO FRAPIRAN ONIM ŠTO VIDI: Tvrdi da mu je to NAJGORI DAN u životu
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/@nancy_kalahan

ajoooj!

OTIŠAO SA DEVOJKOM KOD LEKARA NA ULTRAZVUK, PA OSTAO FRAPIRAN ONIM ŠTO VIDI: Tvrdi da mu je to NAJGORI DAN u životu

Prvi pregled budućih majki pamti se kao jedan od najlepših trenutaka za parove

Objavljeno: 13:06h

Ipak, jedan muškarac je otkrio zašto je taj dan za njega ostao upamćen kao najgori u životu. On je za The Sun otkrio da je sa svojom devojkom neko vreme pokušavao da dobiju dete. Kada je test za trudnoću pokazao pozitivan rezultat, zakazali su ultrazvuk kod doktora.

"Devojka i ja smo pokušavali da dobijemo dete, a prvi odlazak na pregled trebalo je da bude sjajan trenutak. Ipak, kada sam video datum začeća na ekranu, malo je reći da sam bio u šoku", otkrio je muškarac, dodajući se da se sa devojkom samo jednom razišao i to na nedelju dana. Za to vreme su oboje imali druge partnere, ali su odlučili da sve oproste jedno drugom i pomire se.

Datum začeća je muškarcu pokazao da je njegova devojka imala aferu nekoliko dana od njihovog poslednjeg intimnog odnosa. Drugim rečima, ultrazvuk je pokazao da je otac njenog deteta zapravo njen ljubavnik. Ovu temu je prokomentarisao i stručnjak za ljubavne odnose, koji je javno uputio savet očajnom muškarcu:

"Ultrazvuk daje indikaciju začeća, a samim tim i verovatan datum rođenja na osnovu datuma poslednje menstruacije žene. Ipak, jedini način na koji ćete sa sigurnošću znati ko je otac, jeste da uradite DNK test nakon što se dete rodi. Što se tiče vaše veze, ako ste bili srećni pre i nakon ovog privremenog razdvajanja, verovatno možete da učinite da vaša veza i dalje dobro funkcioniše. Ipak, morate da naučite da bolje komunicirate", rekao je stručnjak.

BONUS VIDEO

00:31

Isplivale šok informacije iz prošlosti Ilde Šaulić, Nataše DNK i Zorana Pejića Peje

(Espreso/mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.