LJUDE KOJI IMAJU OVAJ BROJ U DATUMU ROĐENJA PRATI VELIKA SREĆA: Njima je USPEH zagarantovan, za njih "NEMA ZIME"
Ilustracija, Foto: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia

morate znati

LJUDE KOJI IMAJU OVAJ BROJ U DATUMU ROĐENJA PRATI VELIKA SREĆA: Njima je USPEH zagarantovan, za njih "NEMA ZIME"

Proverite da li ste dete sreće

Objavljeno:

Prema tumačenju, ovi brojevi nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su srećne budućnosti. Reč je o brojevima 11, 22 i 33.

Ukoliko neke od ovih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljuju dve jedinice, dvojke ili trojke, numerolozi kažu da imate posebnu zaštitu od Univerzuma.

Osobe koje poseduju broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Zdravlje, Sreća, Sloboda, Disanje
foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Osobe koje poseduju broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kako da reše konflikte.

Osobe koje poseduju broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.

Bonus video:

00:19

Teodora Džehverović proslavila rođendan

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.