POZNATA GLUMICA OKAČILA SLIKU U KUPAĆEM KOSTIMU I ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Poslala jaku PORUKU svim ŽENAMA (FOTO)
Foto: AP/ Jordan Strauss

pogledajte

POZNATA GLUMICA OKAČILA SLIKU U KUPAĆEM KOSTIMU I ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Poslala jaku PORUKU svim ŽENAMA (FOTO)

U oktobru je Gomez rekla da je trpela višestruke kritike i ismevanje na račun svog tela nakon što joj je dijagnostikovan lupus

Objavljeno:

Američka glumica i pevačica Selena Gomez na Instagramu je podelila svoje fotografije u kupaćem kostimu uporedivši kako je izgledala ranije i kako izgleda sad.

Gomez je podelila svoju fotografiju iz 2013. kada je imala 21 godinu, na kojoj je snimljena u kupaćem kostimu i napisala: „Danas sam shvatila da nikada više neću izgledati ovako“.

Druga fotografija snimljena je prošle godine tokom njenog odmora u Meksiku, na kojoj je primetna razlika u njenom fizičkom izgledu, a sa kojom je imala posebnu poruku.

„Nisam savršena, ali sam ponosna što sam to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja“, napisala je ona.

U oktobru je Gomez rekla da je trpela višestruke kritike i ismevanje na račun svog tela nakon što joj je dijagnostikovan lupus. Gomez, koja je imala 24 godine kada joj je postavljena dijagnoza, seća se da je osećala da "više nema telo tinejdžerke" dok se pripremala za snimanje u časopisu, prenosi Klix.ba.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram/selenagomez

„Nijedna veličina uzorka nije bila odgovarajuća, i zbog toga bih se osećala neprijatno“, rekla je ona u intervjuu za Fast Compani, „iako je nerealno očekivati da se telo normalne žene ne promeni?“.

Nakon dijagnoze, pevačica je naknadno podvrgnuta transplantaciji bubrega i hemoterapiji, što je dodatno uticalo na njen organizam.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.