POVEĆAO POLNI ORGAN PA SE POKAJAO, SADA TUŽI DOKTORA: Čovek kaže da mu je posle operacije MANJI nego što je bio
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

POVEĆAO POLNI ORGAN PA SE POKAJAO, SADA TUŽI DOKTORA: Čovek kaže da mu je posle operacije MANJI nego što je bio

Pacijent se takođe požalio kako ima fizičke ožiljke i da mu je curila krv, nakon intervencije

Objavljeno:

Većina muškaraca reći će kako su zadovoljni svojim "ponosom", ali činjenica je da bi svaki, kada bi mogao, želeo da ima nešto veći. Dešava se da se neki odlučuju na korekciju svog polnog organa u želji da ga povećaju, međutim, čini se da se to ne završava uvek slavno.

Turski državljanin Ilter Turkmen je želeo da produži svoj penis koji je bio dužine oko 12 cm na nekoliko centimetara više, pa se zbog toga obratio doktoru Haluku Sojlemezu sa zahtevom da ga poveća za 5cm. Međutim, umesto da on bude veći, Turčin tvrdi kako mu ga je doktor smanjio i da je on sada oko 10 cm dužine.

Turkmen je bio ubeđen da će nakon operacije njegov penis dobiti na dužini i obimu za najmanje oko 3cm dok su neki pacijenti primetili povećanje i za više. Ipak, kako prenosi britanski "Sun", čovek se nije mnogo usrećio već je njegov polni organ sada u gorem stanju nego što je bio. Kako ovaj list navodi Turkmenov penis je ostao manji i mršaviji nego pre i iz njega je curila krv, piše San.

Muškarac, Bol, Penis, Polni organ
foto: Profimedia

Čovek koji je po profesiji bankar imao je još jednu proceduru kako bi zaustavio krvarenje, međutim, zbog te agonije kroz koju je prolazio je jedva hodao mesec dana. On je rekao kako mu je neuspešna procedura koji je izveo pomenuti doktor stvorila fizičke ožiljke. Na ime kompenzacije štete i za navodno neuspešnu operaciju koja je izvršena prošle godine u ovo vreme, Turkmen traži oko 17.000 dolara.

Sa druge strane doktor Sojlemez negira optužbe rekavši sudu kako nema greške u postupku koji je izvršio niti da je svom pacijentu dao bilo kakvo obećanje da će penis njegovog pacijenta dobiti na dužini i obimu. Njegov advokat je naveo da zbog anatomske strukture gospodina Turkmena postoji rizik da veličina njegovog penisa ostane ista ili čak da se smanji, a da je njegov zahtev za odštetom preveliki.

- Traženje ove naknade kao materijalne naknade za njegovo lečenje je neosnovano, usmereno na neosnovano bogaćenje i neprihvatljivo. - navodi se u podnesku.

Slučaj se, međutim, kako prenosi britanski San i dalje nastavlja.

Prema navodima britanske Nacionalne zdravstvene službe, većina muških penisa je dužine negde oko 9 cm kada su i između 13 i 18 cm kada su u erekciji.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.