POKUŠALA DA ODUVA SVE SVEĆICE ODJEDNOM, A ONDA JE USLEDIO HAOS: Nezapamćen vrisak o kom BRUJI CEO INTERNET (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen Instagram/lessensdefleur

užas

POKUŠALA DA ODUVA SVE SVEĆICE ODJEDNOM, A ONDA JE USLEDIO HAOS: Nezapamćen vrisak o kom BRUJI CEO INTERNET (VIDEO)

Šta se dešava kada do detalja isplanirate slavlje, ali nešto krene naopako

Objavljeno:

Moderna vremena iznedrila su veliki deo novina. Veštačke trepavice su samo jedan od trikova kojima se dame dovijaju ne bi li istakle svoju lepotu. Trendovi se neprestano menjaju, ali duge i guste trepavice čini se da su bile aktulene još u vreme pojave filmova u boji, a ništa manje na popularnosti nisu izgubile ni sada.

Guste trepavice sa sobom nose niz neprijatnosti koje olako mogu da se dese. Snimak koji je prosleđivan svim društvenim mrežama je bio onaj gde devojci u kabrioletu pod silinom vetra ispadaju trepavice. Ukoliko ste pomislili kako za devojku nema ničeg goreg nego kad joj u javnosti ispadne trepavica, tačan odgovor je da zapravo i od goreg postoji gore. Tako se, recimo, može desiti da se mladoj dami zapali trepavica, a upravo to se desilo jednoj slavljenici.

Neka od zvanica na rođendanu je snimala dugoočekivan trenutak kada slavljenica najzad dobija rođendansku tortu na kojoj su popaljene pojedinačne svećice. Stara tradicija nalaže da bi slavljenik u istom dahu trebalo da oduva sve svećice kako bi mu se zamišljena želja ostvarila. Vođena tom mišlju devojka čiji je rođendan ushićeno kreće da duva svećice.

Ona na sebi ima dugu korset haljinu od roze šljokica i roze tijaru dok joj je duga plava kosa puštena u vidu talasa. Izgleda da se ona previše približila torti na dva sprata, pa dok je duvala svećice na donjem spratu, svećice na drugom spratu torte su upalile jednu njenu trepavicu. Devojka kreće panično da vrišti, međutim, i ostale njene zvanice kreću da paniče i vrište u isti glas, umesto da joj neko pomogne. Snimak se tu završava, pa se ne zna dalji ishod situacije, ali smatra se da nije bilo većih posledica.

Snimak je izazvao salve smeha na društvenim mrežama i samo na Instagramu dobio 650.000 sviđanja.

- O moj bože, nadam se da je ta devojka na kraju prošla bez povreda.

- Pitao sam se kako li se tako lako zapalila trepavica, ali šta sve koriste kako bi je zalepile, uopšte nije čudo.

- Ovo se često dešava kod veštačkih trepavica, pojedine kompanije koje ih prave čak apeluju na pušače da paze kada puše ili pale cigaretu da ne upale i trepavice.

- Valjam se od smeha!

- Što bi rekla Ališa Kiz: “This girl is on fire!”

- Upravo sam odustala od ideje da stavim veštačke trepavice!

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.