SAMOHRANA MAJKA BILA NA IVICI BESKUĆNIŠTVA, NIJE IMALA NI ZA KIRIJU: Zanemećete kad vidite šta je NAPRAVILA OD KUĆE
Samohrana majka sredila stan, Foto: Prinstcreen/Youtube/LIVING BIG IN A TINY HOUSE

kako vam se čini?

SAMOHRANA MAJKA BILA NA IVICI BESKUĆNIŠTVA, NIJE IMALA NI ZA KIRIJU: Zanemećete kad vidite šta je NAPRAVILA OD KUĆE

U kupatilu je Rebeka opet pribegla pametnim dizajenrskim trikovima i uz pomoć nežne roze boje i prirodne svetlosti kreirala predivan prostor.

Objavljeno: 09:45h

Rebeka je dizajnerka koja je uložila ogroman trud u stvaranje savršenog malog doma za nju i njenog sina.

Ovo je fantastična priča sa srećnim krajem za jednu samohranu majku sa Novog Zelanda koja se u jeku pandemije našla u nezavidnoj situaciji: sa sinom, razvedena i bez mogućnosti da plati sledeću kiriju za stan.

Međutim, koliko god da su u tom trenutku okolnosti bile teške, Rebeka je uspela da kreira maleni dom iz snova za sebe i svog sina na imanju svoje sestre.

Ova mala kuća je prepuna ultra-pametnih dizajnerskih ideja, što je dovelo do toga da je ovo jedan od najfunkcionalnijih i najprostranijih malih domova.

Ima dosta mesta i za njenog sina, koji ima nešto što bi lako moglo biti jedna od najneverovatnijih malih dečijih soba na planeti, dok je Rebeka na spratu napravila malu kućnu kancelariju iz snova za svoj dizajnerski rad.

Pametni dizajnerski trikovi čine da se ovaj dom oseća dvostruko većim. To je zaista majstorska klasa dobrog dizajna. Nadamo se da ćete uživati gledajući kompletan obilazak ovog očaravajućeg doma.

Jedan od kurioziteta ove malene pokretne kuće jeste i prototip deck terase koju je Rebeka sam dizajnirala i koja može da se seli zajedno sa kućom.

Kuhinja i dnevni boravak su razdvojeni samo šankom i ormarićima za odlaganje, a zbog izuzetno visokih plafona prostor deluje prostrano i prozračno. Veliki prozori, ali i pametna upotreba ogledala, takođe doprinose kvalitetu prostora, a prirodno osvetljenje i svetli zidovi kao i nameštaj upotpunjuju ovu priču.

1 / 7 Foto: Printscreen/youtube/LIVING BIG IN A TINY HOUSE

Kuhinja je izvrsno dizajnirana tako da se maksimalno iskoriti mali prostor, a ogledala vizuelno pružaju osećaj mnogo veće kvadrature nego što kuhinjica zapravo ima.

U kupatilu je Rebeka opet pribegla pametnim dizajenrskim trikovima i uz pomoć nežne roze boje i prirodne svetlosti kreirala predivan prostor.

Dečija soba je san svakog dečaka sa mnogo prostora za igru i za odlaganje igračaka.

Rebeka je domišljato iskoristila i stepenice jer je od njih napravila i prostor za odlaganje!

Rebekina kućna kancelarija i spavaća soba se nalaze na gornjoj galeriji sa koje Rebeka ima pogled na dnevni boravak.

00:13

Stan Milene Popović

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.