OVAJ PAR SE VENČAVA, A NA SVADBI ĆE IMATI SE*S SA GOSTIMA: Ovo ih još više UZBUĐUJE i jedva čekaju da VIDE SVE TO
Svingeri, Foto: Printscreen Instagram/swing_our_way

neverovatno

OVAJ PAR SE VENČAVA, A NA SVADBI ĆE IMATI SE*S SA GOSTIMA: Ovo ih još više UZBUĐUJE i jedva čekaju da VIDE SVE TO

„Posle ceremonije imaćemo svingersku žurku jer će nam ionako dosta gostiju dolaziti iz tog sveta"

Objavljeno:

Australijanci Vil i Di upoznali su se pre nekoliko godina na Tinderu, ali su posle samo 12 meseci „klasične veze” shvatili da od seksualnosti očekuju mnogo više i da monogamija nije nešto što ih ispunjava.

Ubrzo su počeli da se ljuljaju, u međuvremenu su se okušali u seksu sa više od stotinu partnera, i dogovorili se da im svadba bude takva, da njihov svečani dan obeleže uzdasi na sve strane.

„Posle ceremonije imaćemo svingersku žurku jer će nam ionako dosta gostiju dolaziti iz tog sveta. Kome smeta takva zabava, poslaćemo kući, a naše kinki društvo će nastaviti da se zabavlja. svirajući“, rekli su Vil i Di u intervjuu za kanal „Love Don’t Judge“, nakon čega je pokazala koji donji veš je odabrala za tu priliku.

Prošle godine, Vil i Di su otvorili profil na OnliFans-u, a predstavili su i svoje seksualne navike na TikToku. On je tek nedavno priznao majci da je svinger koji voli da se snima, a njenu reakciju možete pogledati u sledećem videu.

Inače, kada nemaju seks jedni sa drugima ili sa drugim ljudima, Vil i Di žive sasvim normalnim životom u konzervativnom selu u Kvinslendu. Oni rade na farmi njenih roditelja, ona brine o konjima, a on o šest desetina goveda.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.