ZBOG 1 DETALJA U STANU SHVATILA JE DA JE DEČKO VARA: Otkrila je i S KIM, a OSVETA je bila BRUTALNA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ alexalosey

UGASILA GA JE

ZBOG 1 DETALJA U STANU SHVATILA JE DA JE DEČKO VARA: Otkrila je i S KIM, a OSVETA je bila BRUTALNA (FOTO)

Kad shvatite da je korišćena kozmetika koju ste ostavili u stanu svog dečka

Objavljeno: 12:17h

Devojka po imenu Aleksa Rouzi je na TikToku ispričala kako je posumnjala da je dečko vara, a zahvaljujući instaliranom sistemu pametne kuće (Google NEST), koji ima i kameru na ulaznim vratima, otkrila je i da ga svako veče posećuje, kako kaže, "njena jeftina kopija".

- Kad shvatite da je korišćena kozmetika koju ste ostavili u stanu svog dečka... Pa se ulogujete na njegov Nest nalog i vidite da svaki put kad vi ostanete kod kuće, njemu dolazi vaša jeftina kopija - napisala je u opisu svog videa.

Odmah je, kaže, odlučila da ga ostavi, ali je pre toga odštampala na desetine plakata sa slikom devojke koju je kamera zabeležila i oblepila ih svuda po kući da ne bi bilo zabune zašto ga napušta.

- Još me i pratila na Instagramu... - dodala je, a njena je priča brzo postala viralna.

"Nije dovoljno ukrasti dečka, treba još i kozmetiku krasti, mogla je i bubreg da ti uzme", napisala je jedna devojka, a druga je dodala: "Molim te, reci da si mu naplatila ono što potrošila..."

Na ovaj video se nadovezala još jedna devojka sa sličnom pričom koja je podelila da je, baš kao i ona, zahvaljujući pametnoj tehnologiji otkrila da je dečko vara.

- Vozimo se u autu, a mom dečku se na displeju radija stalno pokazuje broj s kog ga neko uporno zove - ispričala je, a kad ga je pitala čiji je to broj, odgovorio je "od prijatelja".

Tada ga je, kaže, upisala u Cash App aplikaciju za slanje novca i preko nje pronašla žensko ime i Tviter nalog devojke, prenosi The Sun.

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso/Kurir/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.