ŽENA OTKRILA JEZIVU STVAR ISPOD SPAVAĆE SOBE: Tiče se dobro poznatog GLUMCA, oštala je u ŠOKU
"Tajno svetilište", Foto: Printscreen Reddit/mrfurion

NEVEROVATNO

ŽENA OTKRILA JEZIVU STVAR ISPOD SPAVAĆE SOBE: Tiče se dobro poznatog GLUMCA, oštala je u ŠOKU

Priču o neobičnom svetilištu nasmejala je ekipu na Reditu, a neki su podelili sopstvene priče o čudnim stvarima koje su ostavili ili pronašli u svojim domovima

Objavljeno:

Jedna Amerikanka ostala je u šoku nakon što je u svom domu otkrila “tajno svetilište” posvećeno glumcu Nikolasu Kejdžu. Žena je pozvala električare da ugrade nove kablove, a oni su otkrili skriveno utočište u skučenom “bunkeru” ispod spavaće sobe njene ćerke.

Kada su majstori počeli da kopaju, naišli su na 12 fotografija Nikolasa Kejdža kako visi sa žice sa plafona, kao i na tepih za klečanje, sveće, pehar i kutiju punu predmeta viđenih u njegovim filmovima.

Tajno svetilište
foto: Printscreen Reddit/mrfurion

Inače, žena je u kući živela čitavu godinu pre nego što je otkrila tajno svetilište, koje je po svemu sudeći postavio jedan od prethodnih vlasnika, a ovu bizarnu priču na Reditu ispričala je njena prijateljica.

– Bio je tačno ispod spavaće sobe moje prijateljice. Kada je njena mama to videla, ušla je i sve to očistila. Mora da je svetilište postavio prethodni vlasnik. Znam samo da je ona bila sredovečna dama, a nisam sigurna da je imala decu – napisala je prijateljica.

Priču o neobičnom svetilištu nasmejala je ekipu na Reditu, a neki su podelili sopstvene priče o čudnim stvarima koje su ostavili ili pronašli u svojim domovima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.