ZBOG OVOG SU GORAN BOGDAN I JOVANA STOJILJKOVIĆ UMALO RASKINULI? Po prvi put priznao šta im se DEŠAVA
Goran Bogdan, Foto: Printscreen/Youtube/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

priznali

ZBOG OVOG SU GORAN BOGDAN I JOVANA STOJILJKOVIĆ UMALO RASKINULI? Po prvi put priznao šta im se DEŠAVA

Problemi u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković ostali su iza četiri zida dramskih umetnika ipak na osnovu poslednje Bogdanovog intervjua moglo se naslutiti šta bi to moglo biti. On je, naime, o svom viđenju nedaća i stresa rekao

Objavljeno:

Da postoje problemi u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković postalo je očigledno nakon što se glumački par prvi put rastao. Mesecima se u štampi i po portalima spekulisalo ima li istine u tome, a zatim i koji bi razlozi raskida mogli biti. Uprkos potrebama publike da o tome sazna što više Goran i Jovana odlučili su da o razlazu ćute, dok su u njihovo ime jedno vreme govorili fanovi, takođe i isključivo kroz nagađanja. Vrlo glasno na društvenim mrežama oni su izražavali stav o tome. Jedni su tvrdili da je daljina učinila svoje, jer je Bogdan sa stanom u Zagrebu, dok Jovana živi u Beogradu, drugi su pak govorili o karakternim razlikama koje su dovele do razmimoilaženja.

Dok je javnost sukobila mišljenja glumački par pojavljivanjem na gradskom događaju demantovao je sve navode ili pak potvrdio pomirenje. I tako još par puta. U jednom trenutku nije se više znalo jesu li ili nisu zajedno, a još manje se moglo doći do zaključka koje ih to brige muče.

Goran Bogdan, Jovana Stojiljković
foto: Beta, Dragana Udovičić

Problemi u vezi Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković ostali su iza četiri zida dramskih umetnika ipak na osnovu poslednje Bogdanovog intervjua moglo se naslutiti šta bi to moglo biti. On je, naime, o svom viđenju nedaća i stresa rekao.

- Alkohol tu pomaže puno. Šalim se. Pod tepih, beži i zanemaruj dok se ne srušiš i onako ćemo svi završiti isto.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.