NIKO NE ZNA DA JE BAŠ ONA BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA: Protrljaćete oči kada vidite koja ŽENA je U PITANJU (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

bacite pogled

NIKO NE ZNA DA JE BAŠ ONA BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA: Protrljaćete oči kada vidite koja ŽENA je U PITANJU (FOTO)

Uspeh filma "Montevideo" otvorio je vrata uspeha i van granica naše zemlje nekolicini aktera ovog ostvarenja, što je dobrp iskoristio Miloš Biković

Objavljeno: 17:20h

Petar Strugar je crnogorski i srpski je glumac i voditelj. Upisao je Akademiju dramskih umjetnosti u Cetinju, ali se kasnije prebacio na FDU u Beogradu, jer je već na fakultetu dobio svoje prve uloge, pa je zbog posla morao da se preseli Postao je poznat po ulozi Blagoja Marjanovića „Moše“ u filmu Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video!“ i njegova dva nastavka.

Uspeh filma "Montevideo" otvorio je vrata uspeha i van granica naše zemlje nekolicini aktera ovog ostvarenja, što je dobrp iskoristio Miloš Biković.

Petar Strugar
foto: Nebojša Mandić

Između ostalog, u njegovoj biografiji ističe se saradnja sa oskarovcem Nikitom Mihalkovim i vodeća uloga u ostvarenju "Sluga", najgledanijem filmu u istoriji ruskog bioskopa (samo u jednom danu ga je pogledalo 750.000 ljudi).

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević u toku današnjeg dana uporedila je Milošev uspeh sa onim koji je postigao njegov kolega iz "Montevidea" - Petar Strugar. Petar je, podsetimo, nakon uloge fudbalera Blagoja Marjanovića Moše u spomenutom filmu, karijeru nastavio da gradi u Srbiji.

1 / 4 Foto: printscreen

- U životu sa približnih početnih tačaka možeš da postaneš Biković, a možeš i Strugar. Kako je taj ego simpatično zajeb... stvar - poručila je putem društvenih mreža Nataša.

Kako Aksentijevićevoj dosad nisu bile svojstvene prozivke na račun kolega mnogi se pitaju da li je ovaj status nadahnut nekim privatnim konfliktom ili ne.

Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Petar Strugar
foto: Nebojša Mandić

Njihov odnos obiežio je i jedan incident sa taksistom.

Strugar je najprije tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni sa puta.

Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konslutujem sa advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaletio kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! – rekao je tada glumac za Blic i nastavio:

Petar Strugar
foto: Zorana Jevtić

– Zatim je izašao iz automobila, kao i supruga, da bi vidio šta se dešava, odmah me je napao i bio sam prinuđen da se branim. I supruga je dobila nekoliko masnica – objasnio je Petar tada.

Naime, početkom decembra 2013. godine Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.