POSLANICI U SVOM ELEMENTU! Šešelj Martinoviću: Nek mi se klempo ne obraća!
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

šou!

POSLANICI U SVOM ELEMENTU! Šešelj Martinoviću: Nek mi se klempo ne obraća!

Danas je nastavljena sednica Skupštine o budžetu, sa 300 podnesenih amandmana, ali ton sednice i dalje protiče u uvredama
Objavljeno: 12:22h

Maja Gojković je danas na sednici Skupštine učestvovala kao poslanik SNS, a njeno izlaganje izazvalao je burne povike iz dela skupštinske sale gde sedi opozicija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Je l mogu ja ovde da govorim ili nisam poslanik kao i vi - upitala je Gojkovićeva, dodavši da niko ne treba da brine o budžetu Narodne skupštine, jer će "zaposleni dobijati svoje plate".

foto: Fonet

Na njeno obraćanje nadovezala se i Aleksandra Jerkov iz DS.

foto: FoNet

- Izuzetno sam uvređena izlaganjem Maje Gojković. Nazvala nas je "malicioznima", a mi sada govorimo o smanjenju budžeta Narodne skupštine, jer na odboru za to nismo imali priliku - navela je Jerkov, a sa njom se u nastavku saglasio i Vojislav Šešelj, dodavši da nikakve udružene koalicije opozicije nema, kao što je zaključio poslanik SNS Aleksandar Martinović ranije.

foto: Fonet

- Upozorite ovog "klempu" da mi se ne obraća - poručio je Šešelj Martinoviću iz SNS.

Šešelj se dotakao i teme hapšenja u Crnoj Gori.

- Prošlo je više od mesec dana od kada je u Crnoj Gori uhapšena grupa srpskih državljana zbog lažnih optužbi za terorizam. Ja raspolažem istim informacijama kao i BIA. Takođe je objavljena lažna informacija da su u tome učestvovala dvojica špijuna. To je zavera protiv Srbije i Rusije - kazao je Šešelj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.