SNS I SPS PREDALI IZBORNE LISTE: Gosti Usijanja: Toma Fila i Dejan Vuk Stanković
Silvija Slamnig, Foto: Kurir TV

usijanje

SNS I SPS PREDALI IZBORNE LISTE: Gosti Usijanja: Toma Fila i Dejan Vuk Stanković

Pod sloganom "Ivica Dačić premijer" socijalisti ambiciozno ulaze u izbornu trku, ali su svesni da im istraživanja prognoziraju 9 odsto za parlamentarne i tek 6 odsto za beogradske izbore, pa imaju u vidu da mogu i da izgube

Objavljeno:

Parlamentarni i beogradski izbori su raspisani, a Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije predale su svoje izborne liste Republičkoj izbornoj komisiji. Nosilac liste SNS za parlamentarne izbore je prof. dr Danica Grujičić neurohirurg, za beogrdske je Aleksandar Šapić, dok je kandidat SPS njihov lider Ivica Dačić, odnosno advokat Toma Fila za Beograd.

Pod sloganom "Ivica Dačić premijer" socijalisti ambiciozno ulaze u izbornu trku, ali su svesni da im istraživanja prognoziraju 9 odsto za parlamentarne i tek 6 odsto za beogradske izbore, pa imaju u vidu da mogu i da izgube. Potencijalno budući gradonačelnik Beograda Toma Fila poručuje: "Idem na pobedu, a ako biram, pre bih da izgubim od Šapića nego od Vladete Jankovića".

Šta će Toma Fila da ponudi Beograđanima? Zbog čega kaže: "Hvala bogu da nisam poslanik"? Da li je preuranjeno da Ivica Dačić sebe nazove premijerom? Šta će ugledne ličnosti iz javnog života na listi SNS doprineti Srbiji?

Gosti Usijanja:

Toma Fila, advokat i kandidat SPS za gradonačelnika Beograda

Dejan Vuk Stanković, politički analitičar

Urednica i voditeljka Silvija Slamnig.

Gledajte Usijanje u 19.20 na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.