Pogledajte kako je Vučić ISTRČAO sa konferencije! Gde je premijer toliko žurio?! (VIDEO)
Foto: prtsc/sns

neobična situacija

Pogledajte kako je Vučić ISTRČAO sa konferencije! Gde je premijer toliko žurio?! (VIDEO)

Na samom kraju konferencije, Vučić je odgovorio na pitanje novinara, a kada se ono završilo, bukvalno istrčao sa konferencije
Objavljeno: 12:38h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, zahvalio se na poseti predsedniku Nove demokratije Kirijakosu Micotakisu, i na podršci članstvu Srpske napredne stranke u Evropskoj naprednjačkoj partiji, i poručio da želi još bolje odnose s tom grčkom partijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer je na konferenciji za novinare pričao o unapređenju odnosa Srbije i Grčke, o tome da ekonomske veze treba da se jačaju, kao i da trgovinska razmena od 400 miliona evra mora da dostigne milijardu.

Kod nas je u ovoj godini, dodao je premijer, rast 2,8 odsto, 2,9, u Grčkoj je plan bio tri odsto, a biće oko nula, ali mi im želimo veći rast.

foto: prtsc/sns

Kad je reč o Srbiji, naveo je, MMF je za narednu godinu prognozirao tri odsto, a "mi se nadamo tri i po, a ako stignemo do četiri, to bi bio izvanredan rezultat".

- Približili bismo se dramatično zemljama koje su ispred nas - poručio je Vučić, napominjući da, kad je reč o nezaposlenosti, procenat koji očekujemo naredne godine je ispod 13 odsto.

foto: prtsc/sns

Kako je rekao, Nova demokratija je velika stranka, očekuje da naredne godine bude vodeća u Grčkoj, a ističe da im "mi želimo uspeh i očekujemo još bolju saradnju".

Predsednik Nove demokratije Kirijakos Micotakis čestitao je premijeru i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću na ekonomskom napretku i fiskalnoj konsolidaciji zemlje, kao i na tome što građanima uvek govori istinu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.