VUČIĆ KRIMINALCIMA: Beograd vam neće biti prćija!! (FOTO)
Foto: Fonet

Nakon poslednjeg obračun

VUČIĆ KRIMINALCIMA: Beograd vam neće biti prćija!! (FOTO)

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nema nikakvih novih informacija u vezi hapšenja penzionisanog generala MUP-a Bratislava Dikića u Crnoj Gori
Objavljeno: 19:42h

On je dodao da je ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću naložio da se o tome napravi izveštaj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nema nikakvih novih informacija u vezi hapšenja penzionisanog generala MUP-a Bratislava Dikića u Crnoj Gori, i da će biti interesantno da se vidi šta će se dalje dešavati.

foto: AP / Darko Vojinović

Ništa zvanično nismo dobili – rekao je Vučić novinarima u Gradskoj kući u Nišu, ogovarajući na pitanje da li ima novih informacija u vezi tog događaja.

On je dodao da je ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću naložio da se o tome napravi izveštaj.

Dobro je da se ništa nije dogodilo, ali će biti interesantno da se vidi šta će se dalje dešavati – rekao je premijer i naglasio da će se Srbija žestoko obračunati sa kriminalom bez ozbira na cenu koju može da plati.

Vučić je poručio kriminalcima iz drugih zemalja da se vrate u svoju, jer u Srbiji to više neće moći da rade.

Žestoko ćemo se obračunati sa onima koji misle da im je Beograd prćija i da po Beogradu mogu da ubijaju kako stignu, pa nek dobro razmisle da li su jači od države ili nisu – rekao je Vučić novinarima u Nišu.

On im je poručio da će Srbija da pobedi bez obzira na cenu koju će morati da plati.

- To da idu da ubijaju, da jedan pišti iz teretane, a drugi pištaljkom s puta, ko će kad da puca, jedan kalašnjikov, drugi kalašnjikov… To neka zaborave i neka to vrate u svoju zemlju, a u našoj državi to neće da rade – poručio je Vučić.

On je rekao da njegova reakcija na događaj od pre dva dana, kada je, inače, ubijen jedan od vođa navijača Partizana, nije bila reakcija samo na jedan dnevni događaj i istakao da će se država obračunati sa kriminalcima, bez obzira na cenu koju može da plati.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.