Niš spreman za premijera i ministre: Od četvrtka sedište Vlade Srbije!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

jug srbije u centru pažnje

Niš spreman za premijera i ministre: Od četvrtka sedište Vlade Srbije!

Predviđeno je da prvog dana boravka u Nišu premijer sa članovim vlade održi sastanak sa načelnicima pet okruga, gradonačelnicima i predsednicima svih opština Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga
Objavljeno:

Privremeno sedište Vlade Srbije od sutra će biti u Nišu, gde će biti održan i srpsko-albanski biznis forum, a premijer Aleksandar Vučić će razgovarati sa građanima tog gradai obići jug Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je ranije najavljeno, Vlada Srbije zasedaće u gradu na Nišavi do 19. oktobra i to će biti prvi put da kabinet premijera funkcioniše van Beograda.

OKUPLJAJU SE GRAĐANI U BG DA PORUČE: Ne damo Trepču! (FOTO)

Predviđeno je da prvog dana boravka u Nišu premijer sa članovim vlade održi sastanak sa načelnicima pet okruga, gradonačelnicima i predsednicima svih opština Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Nikolić iz Rusije poručio: Albanci ne mogu da se igraju sa nama

foto: Fonet

Sutradan, u petak, biće održan Poslovni forum Srbija - Albanija, kojem će prisustvovati i albanski premijer Edi Rama, a na kojem se očekuje učešće 200 domaćih firmi i oko stotinak kompanija iz Albanije. Istoga dana premijer će imati radni sastanak sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.