Šutanovac: Za Pajtićevu ostavku sam saznao iz medija!
Foto: Stefan Jokić

novi lider ds-a iznenađen

Šutanovac: Za Pajtićevu ostavku sam saznao iz medija!

- Iznenadila me je Pajtićeva odluka objavljena na društvenim mrežama, a o kojoj me nije i lično obavestio, iako smo po objavljivanju rezultata izbora razmenili poruke", rekao je Šutanovac
Objavljeno: 10:53h

Novoizabrani predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je za dnevni list "Danas" da je o ostavci Bojana Pajtića na mesto šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije saznao iz medija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"O bilo kakvim ostavkama, pa i u poslaničkoj grupi nije bilo govora, niti sam ja to zahtevao. Tim pre me je iznenadila Pajtićeva odluka objavljena na društvenim mrežama, a o kojoj me nije i lično obavestio, iako smo po objavljivanju rezultata izbora razmenili poruke", rekao je Šutanovac za Danas.

Dodaje da ne zna ko bi mogao da bude novi predsednik polaničkog kluba demorkata jer, kako kaže, nije ni razmišljao o promenama u poslaničkom klubu.

Na pitanju da li želi da se vrati u parlament, Šutanovac kaže da mu to trenutno nije jedan od prioriteta.

Bojan Pajtić objavio je na Fejsbuku da oseća "obavezu da podnese neopozivu ostavku".

"Šef poslaničke grupe mora biti neko ko će u potpunosti deliti vrednosti i politički rezon onih koji stranku vode. U suprotnom bismo zvučali kao raštimovani orkestar, a poruke koje šaljemo bile bi kontradiktorne i zbunjujuće", ocenio je Pajtić.

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.