Gašić: Plakao sam, sin mi je stasao da bude muž!
Foto: Stefan Jokić

Nakon svadbe u Kruševcu!

Gašić: Plakao sam, sin mi je stasao da bude muž!

Veselje je priređeno na brdu Bagdala iznad Kruševca, pod velikim belim šatorom. Mladence je venčao vladika David sa još pet sveštenika, u kruševačkoj crkvi Svetog Jovana, čiji je Gašić ktitor
Objavljeno: 07:26h

Bivši ministar Bratislav Gašić je oženio sina Vladana, a dan nakon veselja je listu „Blic” priznao da je to za njega bio veoma emotivan trenutak koji nije mogao da prođe bez suza.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bila je to svadba kao i svaka druga, kao da je bilo ko drugi ženio sina... Ne znam što vam je toliko zanimljivo da o tome pišete - kaže Gašić posle venčanja njegovog sina Vladana.

Ovo venčanje nazvano je svadbom decenije, a svekar, bivši ministar, potrudio se da mladencima i gostima priredi dan za pamćenje. Veselje je priređeno na brdu Bagdala iznad Kruševca, pod velikim belim šatorom. Mladence je venčao vladika David sa još pet sveštenika, u kruševačkoj crkvi Svetog Jovana, čiji je Gašić ktitor.

Na pitanje kakvi su utisci dan posle, da li je sve bilo onako kako je želeo za svog sina, Bratislav Gašić kaže:

- Bilo je prelepo, naravno, veoma lepo smo se svi proveli. To je bio važan dan za porodicu.

A u jednom trenutku, kako se pričalo, Bratislav Gašić je i zaplakao.

- Ona fotografija koje je objavljena, a ispod koje stoji da ja plačem zapravo je nastala na putu od crkve do restorana, i ja na toj fotografiji brišem znoj. A istina je - jesam i zaplakao! Zašto da ne? Što je to strašno? Imate sina koji je stasao da bude muž, da bude otac i naravno da je venčanje jedan veoma emotivni trenutak za svakog roditelja - kaže Gašić.

On je demantovao spekulacije da je supruga njegovog sina trudna.

- Nismo pravili svadbu jer je mlada trudna, veridba je bila pre godinu dana... Da vam kažem: kod pravog Srbina, kada mu dete stasa za vojsku i ženidbu, to je pravi ponos. Eto! A biće Gašić deda, biće jednog dana, što da ne - kaže Bratislav Gašić.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.