Gašić oženio sina pod svojom freskom, tri prstena obezbeđenja čuvala svatove! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

Opa!

Gašić oženio sina pod svojom freskom, tri prstena obezbeđenja čuvala svatove! (FOTO)

Ceo Kruševac sjatio se da gleda građansko i crkveno venčanje. Na desetine radoznalih sugrađana obrelo se po upeklom suncu da vidi "kako Bata ženi sina"
Objavljeno:

Bivši ministar odbrane Bratislav Gašić oženio je juče Vladana, najstarijeg od tri sina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mladoženja i njegova mlada Dragana Stojanović izgovorili su sudbonosno “da” pred matičarem u velelepnoj Mozaik sali Skupštine grada Kruševca.

Oko 150 članova porodice, rodbine i priljatelja prisustvovalo je venčanju. Na venčanje je došao i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, inače blizak prijatelj bivšeg ministra.

Crkveno venčanje obavljeno je u crkvi Svetog Jovana, čiji su ktitori Gašić i njegov brat Boban, biznismen i vlasnik kruševačke firme “BG Produkt”. Episkop kruševački David, lični prijatelj Gašića, obavio je ceremoniju.

Od stranačkih kolega iz SNS, među prvima se pojavio Zoran Perišić, a viđeni su i Igor Mirović, Vladimir Đukanović, Goran Knežević i Zoran Đorđević, dok je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić bio sa suprugom. U svatove su došli i Miloš Nenezić, Boban Kostić, Radoica Milosavljević, Nenad Andrić, zaposleni na TV Plus…

foto: Večernje novosti

Prema nezvaničnim informacijama, tri prstena obezbeđenja bila su na Bagdali, a ceo događaj sniman je i dronom. Pravoslavni običaji su ispoštovani, pa se pričalo da je mlada pre dolaska u šator otišla do Obilićeve ulice gde živi Gašićeva porodica i tamo, verovatno, bacila sito.

Vučić o gej paradi: Pre bih otišao na svadbu sina Bate Gašića!

Premijer Srbije rekao je sinoć, gostujući na RTS-u, da bi radije išao na svadbu Gašićevog sina, nego na Paradu ponosa.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.