Koja je najlepša? Supruge srpskih političara mame poglede, što izgledom, što stajlingom (FOTO)
Foto: Fejsbuk / Tviter / Instagram

dame političkih faca

Koja je najlepša? Supruge srpskih političara mame poglede, što izgledom, što stajlingom (FOTO)

Mlade, starije, plavuše, crnke... Svaka zrači na svoj način.

Objavljeno: 15:13h

One su dame čije se muževi nalaze na najvažnijim funkcijam u državi. Srpski političari često se pojavljuju u javnosti sa svojim suprugama, ali većina njih se trudi da se ne eksponira.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, lepše polovine naših nosioca vlasti, kada se pojave u javnosti, mame uzdahe. Mlade, starije, plavuše, crnke... Svaka zrači na svoj način.

O ukusima ne treba raspravljati, ali svaka od ovih dama će vam privući pažnju, zbog svojih specifičnosti.

Pa da počnemo.

1. Ana Ružić

Branko Ružić, poslanik SPS, rado na društvenim mrežama kači slike svoje lepše polovine. A ima i razloga. Ana, sa svojom smeđom kosom i širokim osmehom je zaista prelepa.

2. Jelena Jovanović

foto: Printscreen / Instagram / budikaren

Supruga Čede Jovanovića, Jelena Jovanović, pleni izgledom. Prelepo lice, zanosna građa, a uz sve to ponosna mama čevoro dece. Jovanović ima puno pravo da bude ponosan na svoju lepšu polovinu.

3. Nataša Babić

Supruga Zorana Babića, člana SNS, svojom pojavom izaziva veliku pažnju. Uske haljine, visoke potpetice i plava kosa su njen zaštitni znak. A kako je njen suprug ranije izjavljivao, njegova supruga se sama brine o svom izgledu i ne pridaje previše pažnje tome da li je garderoba koju nosi firmirana ili ne.

4. Nataša Vulin

foto: Dragan Kadić

Aleksandar Vulin, lider Pokreta socijalista i ministar rada često ponosno prošeta sa svojom suprugom Natašom. Ova dama svojim zanosim izgledom gde god da se pojavi ostavlja bez daha.

5. Sanja Dačić

foto: Damir Dervišagić

Supruga Ivice Dačića je takođe prelepa žena. Elegantna i sređena sa osmehom na licu, svojom pojavom uvek zaseni sve. Nije ni Ivica naivan...

6. Dragica Nikolić

foto: Zorana Jevtić

Prva dama Srbije, Dragica Nikolić se često pojavljuje u javnosti sa svojim suprugom, predsednikom Srbije, Tomislavom Nikolićem. Ona za svoje godine izgleda odlično, a nije nepoznanica i da veoma vodi računa o svom izgledu. Poznato jei da dosta pažnje pridaje svom stajlingu, pa često daje veoma velike sume novca na skupocene komplete.

7. Julija Obrenović

foto: GLASZAPADNESRBIJE.RS

Lider Dveri i poslanik u Skupštini Srbije sklopio je svoj drugi brak sa Julijom, a njihova njubav očigledno cveta. Obradovićeva supruga Julija je poreklom sa sela, sticajem okolnosti rođena je u dijaspori, visoko je obrazovana, posvećena porodici i prema rečima njenog supruga ne želi da se eksponira u javnosti. Videćemo da li će ostati tako...

Boško Obradović (Romeo) se oženio drugi put: Evo kako izgleda njegova Julija! (FOTO)

8. Irena Gašić

Ne znamo da li Gašićeva supruga voli da "kleči" i da li to radi uopšte, ali u javnosti se ne pojavljuje često. Izgleda da je Bratislav krije od očiju javnosti, iz kog razloga ne znamo. Ali, da izgleda lepo - izgleda!

9. Javorka Rističević

Javorku Rističević, suprugu Marjana Rističevića ne možemo često videti u javnosti. Izgleda da je njen dragi krije kao zmija noge i čuva samo za sebe.

10. Jadranka Šešelj

foto: Dado Đilas

Supruga lidera radikala, Jadranka, u potpunosti je posvećena porodici. Nikada nije viđana na koktelima i zvaničnim prijemima. Od političara, kontaktira samo sa radikalima i gradonačelnikom Jagodine Draganom Markovićem Palmom. Ne znamo da li je ikada oprostila Voji što nije ispunio obećanje da neće dugo ostati u političkom životu, jer namerava da se posveti profesuri na univerzitetu, ali svkako je uz njega.

I, kako vam se čine dame naših političara? Sigurno je neka pobrala posebne simpatije...

(M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.