Posle 20 godina zabrane, Voja stiže u CG, a niko neće imati ovakvu dobrodišlicu! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

Crna Gora čeka Šešelja

Posle 20 godina zabrane, Voja stiže u CG, a niko neće imati ovakvu dobrodišlicu! (FOTO)

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prisustvovaće osveštenju crkve Arhiđakona Stefana, u Gornjem Lipovu u blizini Kolašina, pišu podgoričke Dnevne novine.
Objavljeno:

List navodi da Šešelj u Gornje Lipovo dolazi na poziv i u organizaciji doktora Milovana Bojića, potpredsednika Srpske radikalne stranke, koji je Kolašinac i koji je jedan od najvećih ktitora novoizgrađene crkve u Gornjem Lipovu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osveštanje crkve u Gornjem Lipovu biće obavljeno u subotu 13. avgusta, a ovaj podgorički dnevnik tvrdi da će osim prisustva osveštenju crkve imati i političke aktivnosti.

Planirano je, kako se navodi, da održi i sastanke sa sledbenicima u ovom kraju kako bi ojačao SRS pred predstojeće parlamentarne izbore u Crnoj Gori.

List napominje da je Šešelju bio zabranjen boravak u Crnoj Gori, ali i da je ta zabrana u međuvremenu ukinuta i za njegov dolazak više nema nikakvih prepreka.

Šešelj je posljednji javni nastup u Crnoj Gori imao 11. oktobra 1996. na centralnom gradskom trgu u Podgorici, uoči kampanje za parlamentarne izbore.

( Espreso.co.rs / Dnevne novine )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.