Završene konsultacije sa Vučićem: Radulović dobio zasluženu lekciju! (FOTO)
Foto: Fonet

SA SVIMA SE ISPRIČAO

Završene konsultacije sa Vučićem: Radulović dobio zasluženu lekciju! (FOTO)

Vučić je rekao da danas da sastava nove vlade nema i moguće je da će nova vlada biti do 16 juna, ali možda i kasnije
Objavljeno: 19:44h

Predsednik SNS i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić počeo je danas konsultacije o vladi Srbije. On je posle razgovora sa liderom pokreta Dveri Boškom Obradovićem okončao prvu rundu konsultacija. Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratiće se javnosti danas u 19 sati. Jedni drugima je*u sve po spisku! Kako srpske političare više nije sramota?! (VIDEO) Kako je saopštila SNS, Vučić će se javnosti obratiti u holu Doma Narodne skupštine Republike Srbije.

foto: Fonet
- Kao mandatar uzeću neke ideje u razmatranje, rekao je Vučić. Vučić je rekao da su razgovori sa socijalistima bili otvoreni kao i sa liderom radikala. On je rekao da je Šešešlj izneo neke svoje ideje kao što je odricanje od evropskog puta.
foto: Beta
Vučić je naveo i da su razgovori sa liderom LSV bili sadržajni. Kao i da će posle donošenja odluke nastaviti razgovor.
foto: Fonet
- Sa pokretom Dveri smo imali korektan razgvor. Posebno smo razgovarali o radu poslovnih banaka, natalitetu. Zadovoljan sam diskusijom iako se nismo složili oko nekih ideja - rekao je Vučić.
foto: Fonet
Vučić je rekao da danas da sastava nove vlade nema i moguće je da će nova vlada biti do 16 juna, ali možda i kasnije. On je naglasio da je otovren za razgovore sa svim sa kojima je održan, ali ne i sa onima koji nisu došli na razgovore. Vučić se osvrnuo i na razgvore sa Sašom Radulovićem, za koga je rekao da je nevaspitan i da nikavu politiku nema i da je brzo izleteo napolje.
foto: Fonet
- On je dobio zasluženu lekciju. U četvrtak i petak ću imati konsultacije u stranci pa onda krežem u drugi krug konsultacija. Što se tiče nedoumica imam ih više, ali neka one ostanu tajna - rekao je Vučić. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.