Majstori, a može li ovako? Ajmo za promenu da u Skupštinu dolazite bajsom, a ne besnim limuzinama! (VIDEO)
Foto: SNP

traži parking za bicikl

Majstori, a može li ovako? Ajmo za promenu da u Skupštinu dolazite bajsom, a ne besnim limuzinama! (VIDEO)

Ognjen Pantović je pionir među srpskim parlamentarcima. Neobičnim dolaskom na novi posao želi da motiviše kolege poslanike
Objavljeno: 17:06h

Koliko li je realno da umesto "mečki", "bembara" i drugih skupih limuzina, ispred Skupštine Srbije budu parkirani - bicikli? Dok se svi prepiru, jedan poslanik SNS pravi selfije i dobija bračne ponude! (FOTO) Teško je očekivati da će se srpski političari tako lako odreći privilegije da se vozaju u skupim vozilima, ali je, ipak, vest da se među njima pojavio poslanik koji na posao dolazi "na dva točka".

foto: SNP
Narodni poslanik SNP-a Ognjen Pantović priča da na posao dolazim biciklom i da želi da podstakne i druge da se ponašaju odgovorno prema životnoj sredini. - Zaštita i očuvanje životne sredine je obaveza svakog pojedinca. U tom cilju pokrenuću inicijativu da se ispred Doma Narodne skupštine obezbedi parking prostor za bicikle, najavio je Pantović. Pantović, koji je i član Predsedništva SNP, kaže da ovim potezom želi da motiviše kolege poslanike, ali i sve građane, da u što većoj meri koriste bicikl kao prevozno sredstvo.
foto: SNP
- Na taj način utičemo na smanjenje nivoa zagađenja vazduha izduvnim gasovima iz automobila i ostalih vozila. Ali pre svega, čuvamo našu životnu sredinu i zdravlje naših sugrađana, poručio je Pantović koji je jedan od najmlađih poslanika u novom sazivu parlamenta.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.