ŠEŠELJ OKAČIO FOTKU NATAŠE KANDIĆ U GOVN*IVOJ WC ŠOLJI: Lider SRS više nema nikakvu meru! (FOTO)
Skandal na promocije knjige Vojislava Šešelja, Foto: Beta, Printscreen

opšti haos

ŠEŠELJ OKAČIO FOTKU NATAŠE KANDIĆ U GOVN*IVOJ WC ŠOLJI: Lider SRS više nema nikakvu meru! (FOTO)

Lider radikla isprozivao je Natašu Kandić, a onda je objavio skandaloznu fotografiju!

Objavljeno:

Lider SRS Vojislav Šešelj javno je u svom tvitu prozvao predsednicu i osnivačicu Fonda za humanitarno pravo Natašu Kandić.

"Ovog puta Nataša Kandić je na vreme utekla u svoju jazbinu, koju su joj na vreme obezbedile zapadnjačke obaveštajne službe. Takvo skrovište čeka sve one koji su sarađivali s Haškim tribunalom", napisao je lider radikala na svom Tviter profilu.

On je uz komentar postavio sliku Nataše Kandić koja viri iz umazane WC šolje. Nakon toga, usledilo je bezbroj komentara.

Podsetimo, članovi i simpatizeri Srpske radikalne stranke napali su nedavno fizički aktiviste nevladinih organizacija pre početka promocije knjiga lidera radikala Vojislava Šešelja u zgradi Opštine Stari grad Beogradu.

Naime, aktivisti Fonda za humanitarno pravo (FHP), Foruma ZFD i Inicijative mladih za ljudska prava došli su na promociju Šešeljeve trotomne knjige, "U Srebrenici nije bilo genocida" s namerom da prisutnima podele Dosije FHP-a "Zločini nad Hrvatima u Vojvodini".

Radikali su tom prilikom napali šestero aktivista nevladinih organizacija, četiri žene i dva muškarca, grubo ih gurali, bacali na pod i izbacili iz opštinskih prostorija uz vređanje, psovke i pogrde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.