KOJI COBY, KOJA SENIDAH, BORA ČORBA IZVEO HIT GODINE! Nosite stomačić KO IVICA DAČIĆ! (VIDEO)
Bora Đorđević izveo pesmu za ministra, Foto: Printscreen

PA SJAJNO!

KOJI COBY, KOJA SENIDAH, BORA ČORBA IZVEO HIT GODINE! Nosite stomačić KO IVICA DAČIĆ! (VIDEO)

Bora za početak ističe “Uvek kad pomisliš da će pasti, on se ponovo dokopa vlasti

Objavljeno:

Riblja čorba održao je koncert u Jagodini pred više od 6.000 ljudi povodom zatvaranja letnje sezone u Akva parku. Na koncertu je Bora Đorđević premijerno izveo pesmu o Ivici Dačiću koja će se naći kao poklon pesma na novom albumu Riblje čorbe koji izlazi u septembru.

Muzičar i pesnik Bora Đorđević inače je ranije najavio da će na narednom albumu Riblje čorbe jednu pesmu posvetiti njemu.

Refren pesme ide: "ministar inostranih poslova pevanjem ruši priznavanje Kosova. Nosite stomačić k'o Ivica Dačić".

Poslušajte kako je to zvučalo:

Đorđević je inače krajem jula čestitao Dačiću na 14. povlačenju priznavanja nezavisnosti Kosova koje je stiglo iz Centralnoafričke Republike, i još tad otkrio da refren glasi “Ministar inostranih poslova pevanjem ruši priznanje Kosova, nosite stomačić kao Ivica Dačić”.

Uz interesantnu muzičku podlogu koja je pojedine asocirala na stari hit “U dva će čistači odneti đubre” sa “Buvlje pijace”, Bora za početak ističe “Uvek kad pomisliš da će pasti, on se ponovo dokopa vlasti”, a onda se akcenat stavlja na Dačićev hobi da pusti glas u raznim prilikama – “Zna se, ko peva zlo ne misli, al’ ipak su ga dušmani stisli”. Ponosno se u tekstu ističe i da je Ivici drag repertoar “Čorbe” (stih “Pevao je ‘Lutku sa naslovne strane'”).

Nema sumnje da će pesma “Riblje čorbe” o Ivici Dačiću naići na veliki odjek među obožavaocima benda, ali i u celokupnoj javnosti, i izazvati brojne komentare.

Kada je reč o suštini kosovskog problema, on smatra da se zapravo radi o Trepči i rudama kojima je Kosovo obilno snabdeveno i ima ih za višedecenijsku eksploataciju.

Kako li će se ona dopasti Dačiću?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.