Đilas otkupio dugove DS, Pajtić će mu plaćati kiriju!

Sprečio dobošara

Đilas otkupio dugove DS, Pajtić će mu plaćati kiriju!

- Plaćanje duga bio je jedini način da sprečim otuđenje stanova - ističe Đilas. Kako se saznaje, reč je o dugu od 50 miliona dinara, a među onima koji su za stranku svojevremeno založili svoje stanove nema nikoga iz sadašnjeg rukovodstva DS
Objavljeno: 12:36h

Bivši lider DS Dragan Đilas otkupio je dugove DS-a jer je pretila opasnost da banka proda nekretnine koje su pod hipotekom, među kojima je i stan u kojem on živi, potvrdio je bivši predsednik Demokratske stranke. - Plaćanje duga bio je jedini način da sprečim otuđenje stanova - ističe Đilas. Kako se saznaje, reč je o dugu od 50 miliona dinara, a među onima koji su za stranku svojevremeno založili svoje stanove nema nikoga iz sadašnjeg rukovodstva DS-a.

Nebojša Mandić
Za vreme Đilasovog mandata DS je RBV-u uplatio oko 48 miliona, nakon čega su uplate bile znatno manje. Đilasova kompanija je 28. septembra preuzela tih 50 miliona, čime je praktično postala i vlasnik nekretnina koje su Oliver Dulić, Dušan Elezović, Aleksandar Senić i Aleksandar Šapić svojevremeno stavili pod hipoteku kako bi stranka mogla da finansira kampanju 2012. godine. (Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.