POSLE SKANDALA S PRAŽNJENJEM CREVA: Meho Omerović našao novi posao kao SAVETNIK DIREKTORA
Meho Omerović, Foto: Filip Plavčić

pa, hit

POSLE SKANDALA S PRAŽNJENJEM CREVA: Meho Omerović našao novi posao kao SAVETNIK DIREKTORA

Omerović je rekao da je u Agenciji je od skoro, i još nije primio prvu platu

Objavljeno:

Funkcioner SDPS i sada već bivši poslanik Meho Omerović, našao je novi posao - savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja.

Nakon što je podneo ostavku na poslaničko mesto u junu ove godine, zbog toga što je iz "fri šopa" na frankfurtskom aerodromu izašao sa neplaćenom robom, Omerović je pronašao posao, ponovo pri državi, samo ovog puta u jednoj od njenih agencija. On je tu informaciju potrvdio za "Blic".

- Tačno je da sam u Agenciji gde sam savetnik direktora za saradnju sa državnim institucijama i lokalnim samoupravama. Po zakonu, sve lokalne samouprave moraju da imaju savete za bezbednost u saobraćaju, a ja ću između ostalog biti osoba zadužena za kontakt sa svima njima - rekao je Omerović za "Blic".

Kako je kazao, u Agenciji je od skoro, i još nije primio prvu platu.

Omerović je, inače, uhvaćen u krađi na frankfurtskom aerodromu, gde je iz "fri šopa" izneo karmin i parfem, nakon čega se pravdao da je slučajno izneo kozmetiku jer je "dobio proliv" i morao hitno u toalet. Osim tog, bilo je još nekoliko objašnjenja, ali je epilog bila njegova ostavka na poslaničku funkciju.

Međutim, on ostavku nije podreo u SDPS, stranci Rasima Ljajića, gde je visoki funkcioner.

BONUS VIDEO: Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.