Priča srpski bolje od Karađorđevića: Stigao novi američki ambasador u Srbiju (VIDEO)

Svaka čast

Priča srpski bolje od Karađorđevića: Stigao novi američki ambasador u Srbiju (VIDEO)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je u Palati Federacije novopostavljenog ambasadora SAD u Beogradu Kajla Rendolfa Skota koji mu je predao akreditivna pisma
Objavljeno:

Tek je stigao, a već razbija srpski! Amerikanci traže: Vučić mora da uhapsi Gurija zbog braće Bitići! (FOTO) Novopostavljeni američki ambasador u Beogradu je Kajl Rendolf Skot, a njegovo znanje srpskog je perfektno. U poruci na srpskom jeziku, Skot je naveo da je diplomatsku karijeru počeo u ovom regionu pre 30 godina (u pitanju je Zagreb), a da u slobodno vrijeme voli da bude u prirodi, vozi bicikl i upoznaje nove kulture. - Zajedno možemo da unapredimo američko-srpske ekonomske odnose, da bismo stvorili radna mesta i dali priliku mladim ljudima u Srbiji i Americi - rekao je Skot u promotivnom snimku, koji je objavila američka Ambasada u Beogradu.

Upoznajte Kajla Skata, ambasadora SAD u Srbiji

Upoznajte našeg novog ambasadora u Srbiji. Pre 30 godina Kajl Skat je započeo svoju diplomatsku karijeru baš u ovom regionu i jedva čeka da istraži Srbiju i njeno svetski poznato gostoprimstvo.

Posted by U.S. Embassy Belgrade on Friday, February 5, 2016

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.