NEBOJŠA STEFANOVIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo zašto sam se kao Nebojša iz Beograda javio u "Utisak nedelje"
Nebojša Stefanović i gostovanje Aleksandra Vučića u Utisku nedelje kada se Stefanović uključio telefonski kao Nebojša iz Beograda, Foto: Beta/Milan Obradović, Printscreen

sad se zna

NEBOJŠA STEFANOVIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo zašto sam se kao Nebojša iz Beograda javio u "Utisak nedelje"

To njegovo uključenje godinama kasnije postalo je viralno na društvenim mrežama

Objavljeno: 13:28h

- Ja sam se javio i predstavio svojim imenom. Javio sam se zato što je tada bio veliki broj nameštenih gledalaca, pa je u tim emisijama izgledalo da je 10:0 protiv Vučića, a hteo sam da pokažem da nije tako - rekao je Stefanović.

Ministar policije Nebojša Stefanović u intervjuu za novogodišnji dvobroj Nedeljnika, prvi put je govorio o tome kako se kao gledalac uključio u emisiju "Utisak nedelje" gde je gostovao Aleksandar Vučić. To njegovo uključenje, gde se predstavio kao Nebojša iz Beograda, godinama kasnije je postalo viralno na društvenim mrežama.

Gostovanje Aleksandra Vučića u emisiji Utisak nedelje
Gostovanje Aleksandra Vučića u emisiji Utisak nedeljefoto: Printscreen

Zato smo ga u intervjuu pitali da li mu nedostaje ta emisija.

- Ja sam se javio i predstavio svojim imenom. Javio sam se zato što je tada bio veliki broj nameštenih gledalaca, pa je u tim emisijama izgledalo da je 10:0 protiv Vučića, a hteo sam da pokažem da nije tako. Ali i ne samo to. Gde sam tada mogao da iskažem svoj stav? Da nisam mogao da odem na RTS, Studio B, ili da dobijem intervju u 'Novostima'? Da mi 'Danas' ili 'Blic' objave neku izjavu? Mogao sam da dođem samo do vrata tih redakcija. Ne samo ja, bilo ko iz tadašnje opozicije. A danas svi opozicioni lideri imaju potpunu slobodu da se pojave u medijima. Ali mi smo se i za to borili. I danas stojim iza svake reči koju sam izgovorio u toj emisiji - rekao je Stefanović.

Na naše ponovljeno pitanje da li mu nedostaje ta emisija, on je rekao:

"Ne, jer ima toliko emisija u kojima se prikazuju slični sadržaji. Nemam mnogo vremena da gledam televiziju. Ja sam filmofil, kada stignem, pogledam film na HBO-u. Upravo sam odgledao odličnu rusku seriju 'Metod'", rekao je Stefanović.

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.