VUČIĆ POSETIO BEOGRAD NA VODI: O izborima odlučićemo sledeće nedelje, susret s Putinom u decembru, Srbija u EU do 2023! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

OBIŠAO BUDUĆI TRŽNI CENTAR

VUČIĆ POSETIO BEOGRAD NA VODI: O izborima odlučićemo sledeće nedelje, susret s Putinom u decembru, Srbija u EU do 2023! (FOTO)

On se po obilasku obratio novinarima rekavši da je ovo gradilište ponos Srbije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište Galerije Beograda na vodi, budućeg najvećeg tržnog centra u regionu površine 300.000 kvadratnih metara.

SNS i Vučić na 53%, vladajuća koalicija ima skoro 70% podrške glasača!

foto: Zorana Jevtić

Vučić je posle obilaska pred novinarima najavio da polovinom decembra putuje u posetu Rusiji, na sastanak s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i dodao da bismo, najverovatnije, do 2023. godine mogli da uđemo u Evropsku uniju.

Na pitanje novinara da li je vrh SNS doneo odluku o izborima u Beogradu i da li će ih uopšte biti, Vučić je odgovorio da će vrh stranke o tome odlučivati naredne nedelje, kao i da, kada je reč o toj temi, ima argumenata i za i protiv.

foto: Zorana Jevtić

On se po obilasku obratio novinarima rekavši da je ovo gradilište ponos Srbije, da je reč o najvećem tržnom centru na Balkanu koji će 30 puta birti veći od Ušća i Delta sitija. On je dodao da ovo gradilište bitno povećava srpski BDP kao i da zahvaljujući njemu radnici dobijaju platu, što je najvažnije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.