Nije mi svejedno kada prolazim hodnicima i ulazim u lift! Maja Gojković BRINE ZA SVOJU BEZBEDNOST
Foto: Fonet

plaši se!

Nije mi svejedno kada prolazim hodnicima i ulazim u lift! Maja Gojković BRINE ZA SVOJU BEZBEDNOST

- Trudiću se da budem objektivna i vodiću sednice kao i do sada, jer nemam pravo da se bojim bez obzira na incident u kome su troje poslanika Dveri upali u moj kabinet, kaže predsednica parlamenta Maja Gojković

Objavljeno:

- Nažalost videću i Boška Obradovića i Srđana Noga kad im prestane kazna. Trudiću se da budem objektivna i vodim sednice kao do sada, naravno da mi nije svejedno - rekla je Gojković za TV Pink.

INCIDENT U SKUPŠTINI! Boško Obradović pokušao da uđe kod Maje Gojković, OBEZBEĐENJE INTERVENISALO! (VIDEO)

Ona je navela i da joj nije svejedno kada prolazi hodnicima u parlamentu i ulazi sama u lift jer se, kaže, nikad ne zna šta poslanik Dveri ima u glavi i šta planira.

- Samo se bave time gde da upadnu i maltretiraju - rekla je Gojković, i navela da je ona jedan od primera njihovog iživljavanja i maltrertiranja nad ženama.

foto: Rts/Printscreen

Kako je rekla, Dveri su očigledno "preuzele sve iz fašističke ideolgije koja je uvek bila ideologija nasilnog preuzimanja vlasti putem maltretiranja".

- I to rade tako što maltretiraju slabije od sebe, to su svakako žene - dodaje Gojković, koja je pre neki dan na sednici Skupštine Srbije pokazala modricu zadobijenu u incidentu kada su troje poslanika Dveri Obradović, Nogo i Marija Janjušević, kako je rekla, "upali u njen kabinet".

Ona se zahvalila poslanicima SNS i SPS na podršci, ali i navela da Saša Janković i Vuk Jeremić i mnogi "drugi svojim ćutanjem i smejanjem zapravo podržavaju i odobravaju ovakve napade".

Ovo, ocenjuje, pokazuje nemoć opozicije koja nema nijedan politički argument sem mržnje prema Aleksandru Vičića i nasilja nad ženama koje se bave politikom.

- U politici sam 27 godina, iskusan sam političar, ali nikada nisam doživela ovakvo ponižavanje žena koje se bave javnim životom - kaže Gojković.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.