UPALA MU KAŠIKA U MED: Gradonačelnik Čačka ima 4 kuće, firmu za transport i špediciju, suvlasnik je Čačak filma, a prima i platu od 91.000 dinara!
Foto: PRINTSCREEN/ACAS, Fonet

član predsedništva sns

UPALA MU KAŠIKA U MED: Gradonačelnik Čačka ima 4 kuće, firmu za transport i špediciju, suvlasnik je Čačak filma, a prima i platu od 91.000 dinara!

Milun Todorović je imućniji među gradonačelnicima

Objavljeno:

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka i član Predsedništva Srpske napredne stranke od 20. juna prošle godine obavlja ovu funkciju za koju mesečno prima 91.000 dinara. Međutim, novi gradonačelnik Čačka ima ozbiljne nekretnine čiji je stopostotni vlasnik!

GRADONAČELNIK PENZIONER ZARAĐUJE VIŠE OD PREDSEDNIKA SRBIJE: Šta sve ima Darko Bulatović, prvi čovek Niša?

GRADONAČELNIKU NOVOG SADA ZA TRI MESECA SMANJENA PLATA ZA 38 HILJADA: Miloš Vučević (SNS) sad prima 92.000 dinara!

BOGDAN LABAN, SILEDŽIJSKI GRADONAČELNIK IZ SNS, gradi privatni raj u Subotici: kuću, bazen, teniski teren, a prima platu 115.000 dinara! (EKSKLUZIVNI FOTO)

Todorović je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio šestosobnu kuću od 252 metra kvadratna, koju je "kupio", zatim četvorosobnu kuću od 112 metra kvadratna koju je "izgradio", trosobnu kuću od 84 kvadrata koju je "kupio".

Pored ove tri nekretnine, gradonačelnik Čačka je "kupio" i garažu od 12 kvadrata, ali i "nasledio" četvorosobnu kuću od 150 metara kvadratnih, ali i šumu od jedan ar i njivu od skoro 18 ari.

foto: Printscreen/Acas

To nije sve. Milun Todorović je 100 odsto vlasnik Društva za transport, trgovinu i usluge "Milt", odnosno firme koja se bavi transportom i špedicijom, a ima i 50 odsto akcija u preduzeću "Čačak film", nominalne vrednosti od 11.871.000 dinara.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa gradonačelnikom Čačka, međutim do objavljivanja ovog teksta nije nam se javio.

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.