BOGDAN LABAN, SILEDŽIJSKI GRADONAČELNIK IZ SNS, gradi privatni raj u Subotici: kuću, bazen, teniski teren, a prima platu 115.000 dinara! (EKSKLUZIVNI FOTO)
Foto: Espreso, Fonet

možda i on ima tetku u kanadi

BOGDAN LABAN, SILEDŽIJSKI GRADONAČELNIK IZ SNS, gradi privatni raj u Subotici: kuću, bazen, teniski teren, a prima platu 115.000 dinara! (EKSKLUZIVNI FOTO)

Prvi čovek Subotice nije snosio nikakve posledice za pretnje, psovanje i vređanje profesora Vladimira Polovine

Objavljeno: 14:32h
Milka Radović

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, koji je psovao, vređao i pretio da će "iščupati grkljan" profesoru Građevinskog fakulteta Vladimiru Polovini u petnaestominutnom audio snimku koji je prvi objavio Espreso, a zbog toga nije snosio nikakve posledice, i dalje je na ovoj funkciji, zbog koje koristi sve moguće benefite.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

POJAVIO SE I VIDEO SNIMAK: Sad se i vidi kako Laban preti profesoru betonskim nogama! (VIDEO)

OBUJTE BETONSKE CIPELICE I PROŠETAJTE DO GRADSKE KUĆE, SUBOTIČANI! Kakva poruka Siniše Kovačevića!

MUŽ POZNATE SRPSKE PEVAČICE ŠAMARAO NAPREDNJAKA? Vladimir Polovina optužio Spasoja Vujovića!

foto: Privatna arhiva

Espreso je ekskluzivno došao do fotografija Labanove kuće u Subotici, na kojima se vidi da gradonačelnik zida pravi mali raj za sebe i svoju porodicu.

Međutim, postavlja se pitanje od kojih para, s obzirom na to da mu je plata kao gradonačelniku tek 115.000 dinara.

foto: Privatna arhiva

Velelepni privatni objekat u Učiteljskoj 3 u Subotici uključuje kuću i dvorište s teniskim terenom i bazenom.

Mora se priznati da, sudeći po fotografijama, još nije sve završeno, radovi su u toku, ali, kad se završi biće to pravo luksuzno "skrovište" ovog naprednjaka.

foto: Privatna arhiva

Radnici rade punom parom i na fotografijama se vidi da će Labanova luksuzna kuća biti uskoro gotova uskoro.

Renoviranje, izgradnja bazena, letnjikovca - sve će biti u punom sjaju, kako i priliči tako važnoj faci.

foto: Privatna arhiva

Samo niko ne postavlja pitanje kako gradonačelnik Laban sve ovo gradi s platom od 115.000 dinara?!

foto: Privatna arhiva

Takođe, niko ne pominje zašto Bogdan Laban nije smenjen s funkcije gradonačelnika Subotice, kad su njegovo ponašanje, rečnik i pretnje koje je pokazao u audio snimku veoma problematični i nikako ne priliče nijednom normalnom čoveku, a da ne pominjemo funkciju na kojoj se nalazi.

foto: Privatna arhiva

Podsetimo, u petnaestominutnom audio snimku usledilo je brutalno psihičko maltretiranje Vladimira Polovine od strane "čupača grkljana" Bogdana Labana, a onda i šamaranje od strane predsednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Bačka 1901" Spasoja Vujovića.

- Oko ću ti izvaditi, je*em li ti mater bezobraznu, kao pi*ku ću te namestiti, još jednom te čujem samleću te, kao mleveno meso. Gledaj me tim psihopatskim očima, gledaj me dobro. Gledaj me pravo, grkljan ću ti iščupati, kad ga ščepam, kao moj pitbul ću ti pojesti taj grkljan. Pi*ko jedna smrdljiva - samo su neke od vulgarnih i primitivnih pretnji koje je gradonačelnik Subotice uputio Polovini.

foto: Privatna arhiva

Posle strašnih uvreda i pretnji došlo je na red i šamaranje. Na snimku se čulo "Šta glumiš ti, a, šta glumiš ti", a zatim i zvuk šamaranja, jednom, pa drugi put, kaoi "Majmunčino jedna, glumiš mangupa". Za ove reči i šamare bio je zadužen Vujović, naravno, uz prisustvo gradonačelnika Labana.

foto: Privatna arhiva

Podsetite se ovog snimka:

Pokušali smo da dobijemo komentar od gradonačelnika Labana, međutim, do objavljivanja ovog teksta on se nije javljao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.